Yildizparlak Kizlar merhaba ben 18+1 im başından beri belirtim yok gibiydi ara ara goguslerime dokununca ufak bir acı hassasiyet hissediyordum ama dünden beri o da kayboldu ama karnım çok sertlesiyor sizde durumlar nasıl korkmali miyim sizce
Deletedmon00881 Yildizparlak kontrollerinde sıkıntı yoksa korkulacak birşey yok canım çoğu gebeler belirtisiz geçiriyorlar normaldir..
Umudayolculuk01 Yildizparlak benim belirtilerim kayboldu 😂 öğle saatlerine kadar uyuyan ben 18. Haftaya gelince 9 da uyanmaya başladım çok sevdiğim nutellayı ağzıma vuramıyorum severek yendiğim şeyler de gitti 😂 19+3 olduk endişelenip dün gittim herşey yolundaydı çok şükür
Umud-- Yildizparlak aynı sorun bende de var aynı haftadayiz herkese sordum paylaşan bende de oluyor yazmış hepsi bende demek ki bu haftada oluyor dedim artık
Pineapplee Bende burda bekleyeyim ❤️ 18. haftada bulantılarım bitti bikac gün sonra karın ağrısı başladı 🤦🏻♀️ Bu trimesterin çilesi de agri mi acaba
cileklicookie Pineapplee valla benimde ağrılarım basladi Her aksam fix karnim agriyo belim zaten hic durmuyor
Bebetooo1 Pineapplee bende 18 +4 hala devam ediyor prilam kullanıyorum bırakınca sürekli kusuyorum sizin kendiligindenmi geçiti
aslansmommm Bende bugün farkettim gögüslerim biraz küçülmüş gibi sanki başından beri şişkin haldeydi inşallah bi sorun yoktur 20. Haftadayım şu an
Umudayolculuk01 Yildizparlak yok valla arada sancılar giriyo onun dışında yok korma belli süre sonra gidiyo normal
Nisayazc Bebetooo1 19+3 halen aksamlari kusmam devam ediyor ve mide yanmasi yapiyor kavruluyorum resmen mutlaka sabah veya aksam gunde 1 kez karin agrim oluyor
Pineapplee Bebetooo1 ben en başından beri hiç ilaç kullanmadım doktorum vermedi 😭 mecburen kendiliğinden geçti evet 💁🏻♀️
Bebetooo1 Pineapplee bebeğe pek zararı yok ya hamileler için çünkü olsa verirmi doktor herkes kullanıyor bide neyseki geçmiş sonunda gerçektende çok zor