irem_ekmekci55 Kizlar ağrı ve kasılma ile geldim yatış verildi takip edelim dedi ama ebeler alır sezeryana diyor. Böyle gelip doğuran var mı acaba?
MerveeD irem_ekmekci55 Be de dün kontrole gittim suyum azalmış ve bgun yatırdım yapılacak kasılmam ve agrılarım oluyordu cok sık ama ne acılmam ne sancım cıkıyor du bende 8 Bckda gdecegım bakalım hayırlısı olsun
Sevdaorman irem_ekmekci55 benim de aynen öyle oldu düzenli kssilma çıktı bırakmadılar o gün alındım sezaryene
Yesim619 irem_ekmekci55 hicbirseyim yokken doğuma gittim sadece suyum gelince acil sezeryanla alindim
MerveeD Yarenlisinden teşekkür ederim. Sadece kasık ave karın agrım oluyor belimde filan agrı olmuyor bebek sürekli sertleşiyor
irem_ekmekci55 Kızlar 35+5 haftayim doktorla görüştüm 8 buçukta sezeryana alacak dualarınızı eksik etmeyin nolur , çıkınca görüşürüz 😍😍😍
Deniz2961 irem_ekmekci55 sağlıkla kucağına al inşallah kc kilo şuan minnk cger gelsitrci vs vuruldnz mu
Tugcesevimli irem_ekmekci55 sakın stres yapma herşey çok kolay geçecek emin ol çok güzel bir duygu biraz sonra bebisinle kavuscaksin 🥺😍 sezeryandan da korkma asla insanların kötü anıları gibi değil 🙂
kuzeymomsss irem_ekmekci55 ebeleri hiç dinleme, boş konuşmaktan başka hiç birşey yapmıyorlar. 35 haftalıkken sancım kasılmam var diye bana da alırlar dedi doktorum 37de aldı o da kasılmalarımdan değil o gün için konuşmuştuk diye