Kızlar en en baştan anlatmak istiyorum belki durumumda olanlar vardır bilsinler istiyorum. Ben 21 yaşındayım ilk gebeliğim pcos ile
Hamile kaldım zor elde ettiğim bir gebelikti daha sonra 6. Haftadan kanamalarım başladı sürekli hastanedeydim 7. Haftadan sonra taki doğuma kadar süren ama şiddetlininde şiddetlisi bulantı kusmalar çektim düşünün doğuma gitmeden 3 kere kustum öyle gittim. 20. Haftada detaylı ult rahimde bebeğe giden damarda çentik vardı solda doktor ilerde tansiyon yüksekliği yapabilir dedi ve 22. Haftada başladı tansiyon sıkıntım tuzsuz beslenmeyle 30. Haftaya kadar geldim ama nasıl zor bi imtihan Allah bilir preeklempsi şüphesi o psikoloji
Öldürdü beni. 31. Haftada devlete randevu aldım daha önce hep özele gidiyodum devlete gider gitmez suyun az plesentada dekole alanlar var heran bebeğin eşinden ayrılıp ölebilir diyip beni yatırdılar tabi benim
Korkudan tansiyonlar tavan ama nasıl korkutuyolar beni 34 ü göremezsin gibisinden 1 hafta hastanede yattım sonra taburcu ettiler ve devlete tövbe ettim kendi doktoruma devam ettim suyum evet sınırdaydı plesentada yaşlanma vardı bebeğin karın çevresi 3 hafta geriydi iki saniye kıbırdamasa nstdeydim ev hastane arası gidip
Geliyorm hergün o korkuyla neyse Allahım ömür verdi ve hikayem böyle başladı tansiyonlarım giderek yükseliyodu ve doktorum 37. Haftaya sezeryan planı yaptı ben korkudan tir tir titriyorm daha önce serum yememiş canı tatlı ven ameliyat olucaktım korkudan ağlıyorum ama korkunun ecele faydası yok bu bi
Kaç günü beni kesicekler diye diye eşime zehir ettim onu çok seviyorum bana hep destek oldu neyse o gün geldi çattı annem ben görümcemler eşim kuzenlerim hepimiz hastanedeyiz benim surat 2 karış çok korkuyorum saat 10 da üzerimi değiştirip beni ameliyata aldılar rica ettim sontayı ameliyat anında taktılar neyse eşimle annemlerle vedalaştım ama ne vedalaşma ağlamadım tuttum kendimi çok şaşkınım nasıl ağlamadım ameliyata girdim harika ekip ve doktorum herşeyi anlattılar spinal istedim daha az ağrm olsun uyanır uyanmaz çekmiyim
O acıyı diye belden iğnemi yaptılar sinek ısırığı değilde benim
İçin damar yoluyla aynı acıdaydı ki ben 95 kiloydum tek seferde buldu çok şükür anestezi uzmanı daha sonra yatırdılar ve ameliyat başladı benim
İçin zorlayıcı tek kısım ameliyatta çok öğürdüm bulantım oldu ondada oksijeb ve ilaç
Veridler geçti anlıktı. Daha sonra o ses Allahım bi ciyaklama benim kızın sesi odayı inletiyo iki üç damla göz yaşı hemen temizlenme sarılma derken kızımı yukarı gönderdiler benimde dikişlerimi bitirdiler odaya alınacağım zaman eşim annem akrabalarım herkes içerdeydi bebeği gösterdikleri zaman dayanamadım çok ağladım çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin inşallah. Daha sonra 2-3 saate ağrılarım başladı dayanılmıycak gibi desem çarpılırım hemen iğne yaptılar hafifledi zaten serumlar falan çok ağrı olmadı ama gelelim ilk kalkış anına cidden zordu yalan değil ama ben yaptıysam tüm dünya yapar bunu diyim size bir iki adım atıp yatağa döndüm ama nefes alamadım sanki ondan üç
Dört saat sonra eşimden güç alarak denedim şükür daha kolaydı yürüdükçe açıldım sezeryanın ikinci günü boyun ağrısı oldu bende.o biraz zorladı yoksa güzeldi şimdide ağrılarım var ama bebeğime değiyor ben hep bunları hayal ettim 2500 kg 43 cm küçücük bi bebem var rabbim herkese nasip etsin gece bu saatte iki günlük lohusa anca bu kadar devrik anlatıyorum yazıyorum kusura bakmayın buda benim
Hikayemdi okuyanlara teşekkürler kızlar 💕💕💕💕😂🥰😍😘