bebeqiminannesi Merveberill Yaa bizimde evlilik yıldönümümz 15 Eylül ♥️ 15 i olsaydı keşke diyoruz ama 24 gibi sanırım bizimki uygulamada gösterilen yani doktor daha söylemedi 🥰
Merveberill bebeqiminannesi sağlıkla gelsin inşallah canım🥰 benim uygulamada 18 eylül görünüyordu doktor 15 dedi bakalım hayırlısı artık sağlıkla kucağımıza alalım yeterli☺️
Muallime_97 Adeninannesiii bizimde tahını 10 eylül gösteriyor. Henüz cinsiyeti net olmadığı için çok bişey alamadık.Kıza benzetti ama ben yine de ayrıntılıyı bekleyeceğim
bebeqiminannesi Merveberill Yaa birebir aynı değil yani ayy Salı günü detaylı ultrasonumuz var o zaman gerçek tahminini doktordan duycaz demek ki çok heyecanlıyım ayrıca cinsiyetimizi de henüz bilmiyoruz onuda öğrencez tabi hepsinden önemlisi sağlıklı olması duanızda benide unutmayın nolur hayırlı haber alayım inşaAllah Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin acılarını göstermesin inşaAllah 🤍
Merveberill bebeqiminannesi aynen doktor söyler mutlaka zaten bana sezaryen olursa daha erken olur demişti detaylı ultrason yaptırdığım doktor bakalım nasıl olacak tüm anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsun inşallah her zaman böyle dua ederim ☺️
winterwitch Eylül ün ilk haftası doğumum olacak umarım. Bir tane 10lu hastane çıkışı aldım. Battaniye vs aldım. Müslin örtü, şamğuan, küvet seti, ve indirimde karşıma çıkan bisürü kıyafet aldım. Bikaç tanede tulum. Al al bitmiyo😁
Aytiii winterwitch müslüm örtü, kufeys setini hangisinden aldınız? oaylaşa bilir misiniz? bende şu an onları araştırıyprumda hangisinden alsam diye
Basaktrk Adeninannesiii 23 Eylül Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi ufak tefek kıyafet felan alıyorum bebek bezi stoğu yaptım şuanlık her numaradan 😅
Mlkysf Adeninannesiii bizimde 21 Eylül ama sezeryan olursam değişebilir tabi 😀 bi kaç parça kıyafet dışında bisey almadım daha onlarda e bebekte indirim denk geldi büyük beden aldım😀abisinden bebek arabası var zaten ilk alacağım şey park yatak olacak kıyafetlere ondan sonra başlarım artık insaallah
Mouradi Adeninannesiii Tahmini 2 eylül daha bi don bile almamışım cinsiyeti bekliyorum öğrenince başlıycam inşaAllah 😂🥹
Gul1998___ Mouradi bende daha net bilmiyorum cinsiyyeti o yuzden bisey alamiyorum doktor tahminde bulundumu detaylida soylemedimj?
Ibooya Adeninannesiii bende 19 Eylül istiyordum planlı sezeryan olacak bakalım normalde 24 Eylül 🤞 ikinci kız bebeğimi bekliyorum
Esracicek Adeninannesiii uygulamaya göre 18 Eylül ama doktorumla daha günü konuşmadık inşallah 22 Eylül de doğum yaparım doğum günüm de henüz kıyafet almaya başlamadım
Aytiii 14 eylül dedi doktorum..sadece özdilekten nohut battaniye aldım güzel indirimi vardı😊 ama artık yavaştan başlamam lazım…Antalyada oturuyorum dediz, sıcak yer siz kısa kollular alıcak mısınız? bende Bodrumda yaşıyorum acaba eylül ya ne alsam, uzun kollu zıbınlardan mı yoksa kısa kollumu? bazıları diyor hiç kısa kollu almayon eylülse
Adeninannesiii Aytiii ben Antalya sıcak olduğu için çok kararsızdım uzun kollu ve çok kalın olmayacak şeyler aldım gündüzleri belki terler diye beyaz kısa kollu zıbınlardan aldım gerisi ise 4-5 tane 3 lü takım aldım eğer gündüz sıcak olursa kısa yada ince uzun kollu giydirip üşüme durumuna karşı Müslin örtü aldım şuanlık bir tane oda ebebekten tavsiye ederim 2 tane daha almayı düşünüyorum bence Eylül ayı bizler için sıcak yada normal olsada onlar çok minik olduğu için üşürler diye düşünüyorum
winterwitch Aytiii ben lcw outletten aldım. 19.90 ve 29.90 19tl olan büyük boy diğeri 2li paket küçük boy. Ağız bezlerini 2li paket 5tl ye almıştım yine outletten