Cunponannesi88 Alanya’ya tatile gideceğim biraz korkuyorum doktorum gidebilirsin dedi 12 saat araba yolculuğu olcak siz hamileyken gittiniz mi kızlar ?
Deletedmom622772 Cunponannesi88 şehirdışına geldim 4.5 saatlik yol 2 haftalığına yorucu bir tatil değil dinlenmelik. Doktorum sorun yok gidebilirsin dedi :Kendi aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız uzun yolculuklarda mutlaka molalarda biraz yürüyüş yapın ve gitmeden evvel doktora bi görün derim. :) 28’de geldim 30’a kadar burdayım
Cicilibicili Cunponannesi88 ben de gitmiştim. Mola vererek giderseniz hiç bi sıkıntı olmuyor. Bir de beliniz için yastık alın. Bel boşluğunu desteklediğinizde ağrı sıkıntısı olmamış olur
Elifelbb Cunponannesi88 ben 32 haftalıkken 8 saat yol gitmiştim bel agrım çok oldu onun dışında bi sıkıntı yaşamamıştım
Cunponannesi88 Deletedmom622772 evet öyle yapacağım yolculuğa çıkmadan 2 gün önce gidicem kontrole Dr öyle dedi zaten 2 saat de bir 5 10 dakika yürü dedi benim sıkıntım tuvalet çok mu sıkıştırır ondan da korkuyorum
Deletedmom622772 Cunponannesi88 yani eğer eşiniz anlayışlıysa biraz daha sık mola vererek halledersiniz bence :) Ama sizi anlıyorum gelene kadar bende de bi üşenme hali vardı. Daha doğrusu ne gerek var yerimden ayrılmayayım ne olur ne olmaz dürtüsü vardı. Çok rahatsız olacaksanız doğumdan sonraya da erteleyebilirsiniz :)
Amorfati23 Muayene olup yola çıktım mola verdik sürekli molalarda içeceğimi yürüyüş yaparak içiyordum ve minik bi yastık koydum bel boşluğuma…döndüğüm gün tekrar kontrole gidip öyle eve geçtim çok şükür çokta güzel geçti ve iyi moral oldu 💞💞