Bsraa42 14 haftalıkken gitsem acaba belli olurmu 2 Li test için çağırmıştı ikisini tek seferde halesiyim bir daha ayrı ayrı gitmiştim dedim ,sizler acaba cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz
Edabykl Bsraa42 pozisyon uygunsa olur tabiki ben 13 haftamda ikili test icin gittim ama bacaklarini acmadigi icin goremedi sonraki 16.haftamdaki kontrolde ogrenmistim
Bayancorek Bsraa42 ikili teste 12+3 de gittim o gün pozisyonu uygun değildi, göstermedi bir türlü. Sonraki hafta gittiğimde öğrenmiştim 13. haftada 🌸🤗
babysmommmm Bsraa42 ikili test 11-14 haftalar arası yapılmıyor mu ? En geç ne zaman yapılıyor ve siz tam olarak kaç haftalık hamilesiniz
La_Liberte Bsraa42 bence ikili test için en uygun hafta 12. Hafta o yüzden 14’ü beklemeyin derim. Ama cinsiyeti 14’ten sonra öğrenmeniz daha iyi. Ben iki bebeğimin cinsiyetini de 14. Haftada öğrendim. İkisini bir kerede çıkarmanız pek doğru olmaz yani 😊 sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah 🙏🏻
Bsraa42 Edabykl Bakalım 13 haftada gidicek gibiyim inş benimkisinde gösterir hem testlerimi yapmış olurum
Bsraa42 babysmommmm Ben şuan 11 haftalık hamileyim 2 li test için bende kararsız kaldım özele gidiyorum normalde ayın 15,16 sında test için çağırmıştı biraz bekleyip ikisi için bir mi gitsem dedim
sevil42 Dün öğrendim 13+5 özelde ultrasonu oldukça iyi bir doktor pozisyonu ilk başta uygun değildi ama hareketlendirip gördü yani özele gidersen ve doktorun yeterince vakti varsa mutlaka bir fikir söyler bana %90 dedi
Bsraa42 Aloneanqel Etrafımda herkesim hissettiği erkek 1 kişi bile kız demedi inş belli olur tekrar gitmek zorunda kalmam 🥰
babysmommmm Bsraa42 anladım canım gitsen büyük ihtimalle tahmini birşey söyler ve bir kaç hafta sonra tekrar çağırır cinsiyet için
Mesudesrds Bsraa42 çıkıntı var ama kesin Bi dille erkek diyemem dedi 3 hafta sonraya randevu verdi o zaman da 16 haftalık olacağız inşallah o zaman öğreniriz 🙈