EmirinBusrasi Kızlar o kadar kötüyüm ki şuan midem agzimda yarim saattir geziyorum evin içinde. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi hatta vücudum titriyor bulantidan . Bu neden olur ? Ay çok kötüyüm. Bi sıcak duş alsam rahatlarmiyim acaba nolur Bi çare söyleyin 😟😟😟
Aysenselvi EmirinBusrasi bende 37 de 1 kere 38 dolunca 1 kere öyle şiddetli bulantıdan istifra ettim son dönemde artan hormonlar sebebiyle olduğunu düşünüyorum
Annesininkurabiyesi EmirinBusrasi canım mide bulantısı titremeyle beraber iyi değil diye duydum gebelikte bi git görün derim
EmirinBusrasi Srfe_01 ne yaparlar ki acilde 😪 bilemedim açıkçası geçer diye bekliyorum ama yok . Bebek aşağı doğru baskı yapıyor hareket ediyor ve midem bulanıyor. Hafif belimde de ağrı var eğer geçmezse 1 saat içinde gidicem mecbur. İyi hissetmiyorum çünkü cidden kendimi
Srfe_01 EmirinBusrasi mınık bı serum takıyorlar 5 dk da bıtıyo sende hemen rahatlıyorsun kendıne bu ezıyetı yapma gıtme ımkanın varsa bekleme geceyi rahat uyu
EmirinBusrasi Srfe_01 büyük ihtimalle birazdan gidicez geçmezse. Çünkü mide bulantısıyla beraber halsizlik ve baş donmeside başladı bende. Korkmaya başladım
Lisya EmirinBusrasi tansiyon ve ateşinizi ölçün dün aynı şekilde bulantı kusmadan hastanedeydim 37. Haftadayım bende
EmirinBusrasi Annesininkurabiyesi az bisey titremem oldu ama geçti şuan yok. Fakat halsizlik ve mide bulantısı devam ediyor. Bebekte çok hareketlendi midem bulantısından beri. Anlam veremiyorum ne olduğuna. İyi değil derken ne konuda ?
Annesininkurabiyesi EmirinBusrasi doktorum çok fazla mide bulamtısıyla beraber titreme baş ağrısı bunlar istediğimiz şeyler değil demişti hamilelikte. Google da daha ayrıntılı şekilde yazıyor canım bi bak istersen
EmirinBusrasi FeriDee yok canım uyuyakalmisim sonra geçti iyiyim şimdi çok şükür. Artık neden oldu bilmiyorum ama cidden kötü Bi mide bulantisiydi.
EmirinBusrasi Ezgii0 kusma olmadı ama siddetli bir mide bulantısı üzerine halsizlik yaşadım. Çok şükür iyiyim şimdi inşallah dediğin gibi açılma falandir 🙄