ada58 Sivas medicana hastanesinde muayene ve doğum için sigortadan paket program alan var mı? varsa hangi şirkete ne kadara yaptırdınız, kapsamları neler? tahliller,ikili, üçlü, dörtlü test, detaylı usg yi kapsıyor mu?
Sedagulmez58 ada58 ben sompo sigortadan yaptırdım. Ama yaptırmak için biraz geç kalmıştım. Nerdeyse 5. Ayda filan yaptırdık. O yüzden testleri filan kapsamlı bir şekilde içeren bir paket istemedik. Çünkü testlerin zamanı geçmişti 🙄 9 muayene hakkı ve doğumu içeren paketi 4224 liraya yaptırdık
balbebisim ada58 Medicana sompo japan ile çalışıyor sanırım 1 ay olmadı sanırım zam geldi 9 muane+doğum olan paketi 9000 e çıktı sadece doğum ise 5500 ben sadece doğum yaptırdım medicananın fiyatlarındansa bana daha mantıklı geldi kurban bayramı öncesi sanırım medicanaya da zam gelecekmiş muaneye geldi zaten. Hiç bir testi karşılamıyorlar sadece doğum yada doğum+muane oluyor.
Deletedmom_6 ada58 sadece doğumu sompo sigortadan 3060 tlye yaptırmıştım ben yaptırdıktan sonra zamlanmış ama ne kadar olursa olsun daha karlı çünkü muayene anlaşma yoksa 340 a falan denk geliyor
Sedagulmez58 Ozgeneco yaptırdığın pakete bağlı galiba canım. Benimkinde testler tahliller dahil değil. Dediğim gibi biz paketi geç yaptırdığımız için daha uygun olanı yaptık
Ozgeneco Sedagulmez58 bmde düşünüyorum da daha küçüğüz sanırım biraz daha bekliyim diyorum zaten özele gidiyorum sigorta daha uygun oluyor galiba
Ozgeneco balbebisim çok fazla ya o paraya da bebeğin bütün ihtiyacı karşılanır üniversite özel muayeneye giderim olmazsa
balbebisim Ozgeneco evet doğru diyorsun benimki riskli gebelik ve doktorum orda mecbur gidiyorum yoksa normal hamilelik olsaydı ben de doğum olmasa bile muayene için üniversiteyi düşünürdüm sanırım.
balbebisim Sedagulmez58 evet artmış bizde fiyat aldık 4300 denildi nakit ödeyelim diye bir hafta sonrasında aradık yaptırmak için zam geldiğini söylediler şu an her yerde aynı fiyatlar
Kaderkrkmz Bende yaklaşık 1 ay önce sompo sigortaya yaptırdım 4241 liraydı 9 muayene+doğum tahliller de yüzde 20 indirimli ne ara bu kadar yükselttiler fiyatları
ada58 Kaderkrkmz siz kimden yaptırmıştınız arkadaşım aradı az önce 8500 tl diyorlar. acenteden acenteye bile değişir fyatlar. numara ya da mail adresi varsa patlaşır mısınız benmle
ada58 normalde muayene ücreti ne kadar? benim özel sigortam var birşey ödemediğim için şimdiye kadar sormadım, arkadaşlarım paket yaptıracaklar en uygun olanını bulmaya çalışıyoruz.
balbebisim ada58 doktorum doçent sgklıyım 400 ödüyorum diğerleri ne kadar bilmiyorum eğer haftaları küçükse muayeneli doğum paketi almak daha mantıklı bence ikili test bir de kan değerlerime bakılmıştı 140 ödemiştim sanırım detaylı en son 550ydi bunları numune yada ünide de yaptırabilirler tabi
Kaderkrkmz ada58 bende kerime hanıma gidiyorum muayene 300 lira ben sadece sigorta girişi için 15 lira ödeyip giriyorum
Bigebee balbebisim sivasta detayli için nereye gidebilirim acaba?Normalde rutin kontroller için Medicanaya gidiyorum detaylı ücreti 700 TL olmuş fazla geldi bize.Medicanadaki doktorumuzu arayıp peritonologa yönlendirmesi için fakat yardımcı olamayacağını belirtti.Burali olmadığım için pek bilgim yok hastahaler hakkında.Numunede kadın doğuma gidip oradaki doktorun mu perinatolog a yönlendirmesi gerekiyor