Azra_Mom 8 nisanda yani 32.haftamda iş göremez raporu aldım e devlette de görünüyor 1 ay oldu fakat maaş yatmadı ayın 10 unda yatması gerekiyor diye biliyorum siz ne zaman almıştınız hatırlıyor musunuz
Tospikannesiiiii Azra_Mom dogurduktan sonra dogum raporun düzenlenince yatıyor canım rapor bitmeden yatmaz
Tospikannesiiiii Azra_Mom dogum öncesi olan süreç yatıyor dogum yapınca sonrasında da kalan izin dogum sonrasına ekleniyor o rapor da bitince oda ödemesi yapılıyor yani 2 parça olacak sekile ama raporun günü bitmeden ödeme olmaz
TazeAnne06 Tospikannesiiiii ama sonuçta doğum izni başlıyor yatması için doğum gerçekleşmesi mi gerekir
Azra_Mom Tospikannesiiiii hadi ya anladım canım çok sağol ben sanıyorum ay dolunca yatacak normalde iş göremezlik o şekilde oluyor diye biliyorum demekki normal hastalık raporundan farklı bir rapor bu
Tospikannesiiiii ogrencianne35 e devlette banka bilgileri tanımlı ise direk hesaba yatıyor kaç günlük oldugu farketmez hesabıma yatıyor benim
Tospikannesiiiii TazeAnne06 evet öyle çünkü kaç gün kullanıldı anca o şekilde bilinir dogurdugu zaman ilk yarısı dogumdan sonr ki izin bitşcne diger yarısı şeklinde 16 haftadan geriye kalan da dogum sonuna ekleniyor
Tospikannesiiiii TazeAnne06 ben 32 de izne çıktım 40+2 de dogum yaptım dogum yapınca 32 den 40 a kadar olan rapor parası yattı 40 dan sonra ayrıca 8 hafta rapor düzenlendi onun da günü bitince oda yattı
Yasmin_yaso Tospikannesiiiii o doktordan aldığımız raporu çalıştığımız yere veriyoruz sadece bız başka bısey yapmıyoruz dımı ? Ve e devletten takıp edılıuor mu ıban mı eklememiz gerek
gokceakguncalik Azra_Mom bizim şirketimiz SGK’ya bildiriyor onlar da aylık ödeme yapıyor. Çalıştığınız şirketin İK’sı ile görüşüp sorun bence
Tospikannesiiiii Yasmin_yaso banka hesabı tanımlama yazın şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama diye çıkıyor zaten oraya yükleyin iban bundan sonra her türlü sgk ödemeniz direk hesabınıza yatar PTT ile ugraşmazsınız
Tospikannesiiiii Zehrabebito evet iş yerinize verirseniz onlar sisteme eklerler e devlete de düşüyor zaten onlar girince banka bilgileri e devlette tanımlı degilse tanımlayın bakıp söyleyeyiö nereden yapmanız gerektiğini
Yasmin_yaso Tospikannesiiiii merhabalar raporu iş yerine verdim de e devletten nasıl bakabılırım sisteme girilip girilmediğine
Ocean-blue Raporda bitince yatıyor mesela 3 ay heyet raporu alınca 3 ay sonundaki ay başı yatıyor. Gebelikte öyle dedi arkadaşım bebek 3 aylıkken aldı topluca.
Deletedmom83940 Azra_Mom raporunuzun günü bittiyse bazen sgk dan onaylatmanız gerekiyor işlerine gelirse onaylıyorlar siz aramadan