Fatma_s Herkese selam, keseyi ne zaman gördünüz acaba 😊 4+5teyim acaba yarın gitsem keseyi görür müyüz
HSena38 Fatma_s 6+5 de gittim göründü kese vajinal ile bakınca da bebek de göründü doktora girmeden idrara sıkışık girerseniz görünme ihtimali yüksek genelde 6 ya yakın gidince görünme ihtimali daha yüksek 😊🌸
Edayslm HSena38 canım ben 4+6 da israra sıkısık gittim ama göremedi dış gebelik olabilir dedi bunu söylemek icin cok erken degilmi ya😔😔 kan verdim 968 cıktı betam
HSena38 Dilek_can50 yok daha o döneme gelmedik 11 haftalığız ama 16 civarı öğreniliyor diye biliyorum.🌸💜
Suleakblt Fatma_s bende 4 haftamda gitmiştim karnımdan görünmemişti kese alttan bakalımmı demişti evet demiştim alttan bakınca ultrason yoluyla görmüştük keseyi
Zeynepk27 Fatma_s görebilirsiniz bence cnm bende 4 haftalıkken gördüm 6+6 kalp atışını duydum simdi 8 haftalık olduk çok şükür 🤲
Edayslm Deletedmom83940 benimde 4 hafta 6 günlük bugün gittim göremedi keseyi idrara sıkış dedi boş su içtim baktı yine göremedi pzartesi bida bakılacak dış gebelik olabilir dedi çok üzüldüm
Ozgeneco Fatma_s vajinal ultrasonla 4+6 da göründü 6 haftalık olunca gittim yine görünmedi karından vajinal ultrasonla göründü kalp atışı da duyuldu 7. Haftaya kadar bekleyin doktora gitmek için acil bişi olmadığı sürece