Nurcantas65 Kızlar sorum idra testinde lökosit çıkmış 0-5 aralığında olması gerek bnim 7 çıkmış nedir fikrim yok kötü bişey mi randevum ayın 20sinde ama meraktan öleceğim bebeğime kötü bişey olmaz dimi başına gelen yaza bilirmi acaba
Hilal-95 Nurcantas65 yok canm yüksek değil merak etme 600 civarına cıkanları biliyorum swrum takıyolar benmde 45 olmustu saşe verdiler hep hamıleliğim boyunca hep yüksekti benm bol su iç korkulcak bsy değil kuzum
Buse-5 Nurcantas65 benim de aynı sizin gibi çıkmıştı korkmuştum ama doktorum hamilelikte bu değerlerde normal olabileceğini söyledi ilaç falan da vermedi bol su için, idrarınızı yaparken herhangi bir şikayet yoksa sıkıntı olcağını düşünmüyorum
Cokomik Nurcantas65 benimde gebeligimin başından beri vardı enfeksiyon bol bol su içtim ilaçta kullandım tekrar oluşuyordu ama bir sıkıntı olmadı çok şükür bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
Nurcantas65 Hilal-95 Allah razı olsun çok dikkat ederim halbuki nerden oldu anlamadım🙄 enfeksiyon felan mi acaba
Hilal-95 Nurcantas65 evet cok az bı enfeksiyon inan bana 9 ay boyunca bnm vardı hep gebelıkden kaynaklanıyor genelde canm bol su iç
Minik13 38 haftalık hamileyim neredeyse hamileliğim bu enfeksiyonla geçti. Hala da var bazen gebelik bile tek başına bir etken olabiliyormuş. Bol su iç doktorun gerekli gördükçe ilaç verecektir .