Rabia344 Kızlar 30. Haftaya girmek üzereyim. İnanılmaz derecede kaburga ağrılarım başladı. 1 aydır sol göğsümün altında inanılmaz ağrı var. Sanki açık bir yara gibi sızlıyor. Ama şu 2 gündür daha da şiddetli🥹😔 önerileriniz tavsiyeleriniz var mı ?
Nur_h Rabia344 ayni agri bendede var. 23 haftalik hamileyim, sol gögsümün altinda yatinca cox agri oluyor.Bütün gece uyutmuyor beni 😢
Gamzess1 Rabia344 26. Haftamda bi akşam bir yaşadım bu ağrıyı çok kötüydü nefesim kesiliyor resmen tekrar olacak diye korkuyorum bende🥺
hankayaa123 Rabia344 geçen hafta 27. Haftamdi bende de ağrı şeklinde değilde daha çok sağ kaburgamin altına çocuk ayağını dayamış gibiydi ovalayarak dagitmaya çalıştım şuan iyiyim
Gamze_akgunn Rabia344 bende 37 haftaligim Sağ kanurgamdaydi iki haftadır şimdi iki tarafta dönerken sizliyo otururken yatarken berbat bisi kemigim kırılmış gbi etim ezilmiş gbi . Kafasıda kaburgamda
Ummugulsum05 Ahh aynı dertten muzdaribiz nefes alamıyorum kaburgalarım acı içinde sabah uyanınca mahfoluyorum bi çaresi yokmu acaba iki yastıkla uyumaya karar verdim bakalım fayda edicekmi 31+4 bu arada
acemianneinci Benim doktorum korse tavsiye etmişti göbeğe destek veren korselerden aynı sorun bende de oldu şu an çok şükür yok kontrole gittikten sonra karar verip alıcam
acemianneinci Rabia344 Evet doktorum tavsiye etti aklınızda ki korse değil tabi göbeği destekleyen korselerden göbeğe baskı yapanlardan değil internete yazarsanız görürsünüz ☺️
Selencnbz acemianneinci canım cahilliğime ver baktım ama tam bişi bulamadım. Eğer sende link falan varsa atar mısın rica etsem ♥️♥️♥️
Selencnbz Rabia344 bazen uyuyup uyanınca geçiyor. Ben de 32 haftadayım maalesef 1 aydır böyle bazı günler hiçbirşey yok ama bazen var yaaaaa oooof mesela şuan hareket dahii edemiyorum. Ama geçiyor sonra. Bizim bacak uzunluğumuz fazla gövde çok uzun olmadığı için sanırım. Sağ kaburgam benim kolumun olduğu kısım bçyle kırılmış gibi.
Selencnbz Rabia344 bir de bebek kız mı? Benimki kız. Erkek anneleri daha az şikayetçi onlarda göğüs ortası ağrır genelde
acemianneinci Selencnbz Estağfurullah Google a Orthocare Destekli Hamile Korsesi yazın ve görsellere tıklayın ordan göreceksiniz 😇