Melisakplnn Hafta Kızlar gün içerisinde oturudgumda hissediyorum bazen hissetmiyorum direk klozete koşuyorum hissedince içim rahatlıyor 😂
dezgi Melisakplnn nasil söylediğinizi tam anlamadım ama benimde afedersiniz lavaboya çıktıktan sonra hareketi artıyor gerçekten zavallı çocuğum dar alanda herhalde 😂😂
esmir Deletedmon00881 bizim bebeler niye uzanınca hissediliyordu neyse çıktı artık gerisi önemli değil 🤣
Deletedmon00881 esmir biz tuvalette gö..ümüzün sesinden bebeleri duyamamışız gı şans işte ne edek bacım 😁🤣
mercimegin_annesiii Deletedmon00881 şimdi sen öyle diyince aklıma kan ilacıyla vitamin ilacı geldi içeri koku gidiyomudur 😂😂
Deletedmon00881 esmir haa tamam sıkıntı yok o zaman 😁 bende cigara içiyom 😁 bu gün keyfim iyidir bin şükür 😂
Deletedmon00881 mercimegin_annesiii yok kız korkma şükür koku neyim duymuyorlar yoksa bayılıp dururlardı😁😂
mercimegin_annesiii Deletedmon00881 bi an gerçekten duyuyo sandım ya 😂 ne biliyim ben zaten baya bi körü körüne hamile kalmışım herşeyi kendimde öğrendim 😂