ahsen25 Dün rahim filmi çktrdm şonuç üxücü iki tüpümde tıkalı @ğlmktn helak oldum npcm bilemiyorum yşm 33
Bahar11mucize ahsen25 canım rahim filminde bi ihtimal o tıkalı tüpler açılıyo benimde bitanaesinde az tıkanıklık vardı açıldığını söyledi doktorum sana böyle bişey dedimi. Bide üzülme ameliyatlada açılıyo diye biliyorum ben
Nazife86 ahsen25 canim tüplerini yıkayip açıyorlar hic üzülme.... Ben mart ayında dış gebelik yaşadım kapalı tüpten dolayı bir tüpümü aldılar o yüzden.
Busra16 ahsen25 canım rahim filmi çekerken tıkanan tüpleri açmış oluyorlar bir vesileyle o yüzden kafana takma benim de aynı şekildeydi 1 ay sonra hamile kaldım rahim filmin den sonra tıkanan tüpler içimin etkili film.
Tubasim ahsen25 ben de rahim filmi çekildim iki tüpünde tıkalı dedi doktor ve film sırasında tüpler açıldı, çok acı çektim ama çook o tüpler açılırken öldüm sandım..
MysteryG Canım tüplerin tıkalıysa malesef tüp bebek yapmak gerekiyormuş gene de şükredin benim ben kapalı hemde içinde bebeği zehirleyen bir sıvı varmış yani tüp bebek için bile şansım YÖK önce ameliyat şart yani. Hemen bi tüp bebek uzmanıyla görüşün