melekce İyi aksamlar büyük göğüslu hanımlar hangi marka emzirme sütyeni aldınız. Güzel duran göğüsleri biraz toplayan bir emzirme sütyeni arayışındayim.
Ecemferhatoglu melekce ben bildigin ceyizci ic çamaşırcılardan sordum tekli fiyatina 90₺ dediler. E-bebekte 35-40₺ çok güzeller desenli desensiz ve birebir aynısı yıkadım da yerleri de cok güzel 👍🏼 Kesinlikle fazla para vermeyin. Birde ben beden olarak 90 ve 100 aldim ikiside gayet iyi ve rahatlar 🥳
EryaCa melekce Maalesef hiç bi sütyen toparlamıyor bu dönemde ben öneriden atlet almıştım içi lastikli sütyene ihtiyaç yok ilk aylar dışarı bile onunla çıktım belli etmiyordu göğüs pedi de koyunca iyi oldu sonra da kendi kullandığım sütyenin bir beden büyüğünü aldım önceleri şıktı sonra tam oldu
Tanemveannesi_ melekce normalde 90 bedenim ama hamilelik döneminde bütün sutyenlerim sıktı hep yarım atlet sporcu giydim doğum sonrası için de emzirme sütyeni civilden aldım 95 aldım inşallah olur 😅
Hellobabyyyyy Ecemferhatoglu valla ben en fazla 100 beden gördüm e bebek de o da olmadı gkdşsşvlzielvisiixic
Yusuf_41 Bende aldım şaka gibi bir duruşu oldu evde bile kullanılmaz küçük geldi daha doğuma 3 ay var başka da bulamadım eski model toparlayıcılara devam ya da varsa marka söyleyin lütfen 🥺
melekce Yusuf_41 😕 Niden bizleri düşünen yok Bırakın emzirme sütyenini normal sütyen bile bulmak zor. Küçük göğüsler için yapılanlar ne güzel süslü süslü bizim de hakkımız ama 🤪
Fasulyeninannesi1 E bebegin cupsuz 100 bedenini aldim biraz dar geliyor ama dadah buyugunu bulamadim malesef
Yusuf_41 melekce katılıyorum gerçekten çok sinir bozucu bir durum küçük göstersin toparlasın şıkta olsun bir zahmet 🤩
BusraUluturkEkinci Ayy bende burda bekleyim birde öneride bulunuyum pentiye bakmanızı öneririm 3 al 2 öde kampanyası var sütyenlerde büyük beden konusunda penticiyim normalde 100c kullanıyorum henüz 6 haftalık hamileyim bakalım 9 ay sonra nolucak 🫣🫣
Yusuf_41 BusraUluturkEkinci 7 aylığım canım 95b olmuyorrrr beş kilo aldım sadece süt dolunca ne olacak halimiz acaba