denizdalgasi1 FerhanG ben kullanacağını düşünüyorum kilo sınırı 20 mi 25 mi neydi o civarlarda bir şeydi yani ortalama 3 4 yaşına kadar kullanır bende aynı şekilde uzun süreli, arabayı sürekli değiştirmeden kullanabileceğim bir model istediğim için tercih ettim
Efraimmm Dilan35 bnm arabamın aynisi cnm kullanisli ayrica puseti bir yere gittiğim zmn araba ile giezsen bile puseti takabilirsin ben babamlara yatıya gidince öyle yapıyorum pusette yatırıyorum hem dönüşte araba ile döndüğüm için puseti arabaya da takıyorum çok kullanışlı
Dilan35 Efraimmm teşekkür ederim bende aldım bakalım kullanmak nasip olsun inşallah hayırla kullanalım 🤗
sherwoodTR ilhaninannesi kraft lima aldım. Travel olmasına rağmen çok hafif. Çift yönlü kullanılabiliyor. Diğer travel modellerde puset bebek arabasının normal oturağının içine oturtulurken bu modelde oturak çıkıyor direkt puseti takıyorsunuz ve bebek 13 kg olana kadar bu şekilde kullanıyorsunuz. Bebek 13 kg üstüne çıkınca da puseti çıkarıp normal bebek arabası oturağını takıyorsunuz. Bu arada puset oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor. Tekerlekleri süspansiyonlu. Araba tek elle çok kolay açılıp kapanabiliyor. Çok tavsiye ediyorum. Dört gün önce 4800 tl ye aldım şuan 5199 olmuş ama favoriye ekleyin bekleyin 25 mayıs gibi trendyol indirimleri başlıyor yine düşer fiyatı.
Gupssse ilhaninannesi kesinlikle tek yöne alma kabin boy kullanıyoruz mamas pampas in 2.el aldım pişmanlığım sadece yön olayında
Beyzossb Keyf_endam19 bebeğim suan 5 günlük sadece puseti kullanıyoruz memnunum şuanlık hem çok sık duruyo hem sürüşü rahat evde denedim 💜