Hamile1Tugce Kızlar iyi akşamlar 34+5teyim plesanta kalınlığı yüzünden planlı erken erken doğum yapicam 36. Haftada😞 aslında bu haftaya kadsr gelebildigimiz için mutluyum ama spinalden sonra sütüm gelmezse diye endişe ettim Yaşayan varsa sormak istedim
kahvesever__ Hamile1Tugce ben 37+2 de doğum yaptım normal doğumla bir haftaya yakın sütüm gelmedi stres yapmayın bol bol emzirin emzirdikçe geliyor bol bol rezene çayı ve su için inşallah 🙏 gelir
Deletedmon00881 Hamile1Tugce 2 gün gelmedi canım, ilk hep boş memeyi çektirip ardına mama verdim bebeğe, sıcak su ve sabunla yıkayıp dinlenip bol su içtim, 2. Güne sütüm geldi..
EssoSavve Hamile1Tugce benim ilk bebeğim yanımda olmamasına rağmen 3 gün içerisinde geldi sık sık emzir ben sağmıştım
burcuo Hamile1Tugce Spinal sezaryen oldum ben de ama 41.haftadaydım. Hastaneye gittiğimde kanamam olmuştu ve 3 cm açılma olmuştu. Direkt sezaryene alındım. (Çatı darlığı sebebiyle sezaryen olacaktım. Doğuma gidecekken kovid olduğum için ertelenmişti. Planlanan tarihi beklerken kanama oldu) Normal doğum başlamış olduğu için mi bilmiyorum ama sütüm hemen gelmişti.
Hamile1Tugce kahvesever__ 💕💕 çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Sütü akanlar var forumda da okuyunca bir endişeye kapılıyor insan.bende öle bir durum yok Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah iyi akşamlar
Hamile1Tugce EssoSavve EssoSavve çok teşekkür ederim tavsiye için sağma makinesi almadım hastanelerde kiralaniyormus sanırım?
Hamile1Tugce burcuo çok geçmiş olsun baya maceralı olmuş ama sütünüz gelmiş ne güzel darısı bana ve tüm annelere 🙏💕💕
EssoSavve Hamile1Tugce kiralama olayını bilmiyorum canım hastanelerde var diye duydum ben aldım mochi sütün gelmesine faydası olacağını sanmıyorum olan sütü iyi sağar diye düşünüyorum yorumları çok iyiydi
burcuo Hamile1Tugce Çok teşekkür ederim 😊 İnşallah hemen gelir sütünüz, sağlıcakla doğsun bebeğiniz de 😊🙏🏻💐
kahvesever__ Eeedaaa korkma inşallah 🙏 rabbim onun saatini günü ayarlamıştır hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Elfii00 Hamile1Tugce ameliyattan çıktığım an geldi sütüm gelmezse diye düşünmeyin sezaryen veya normal olması biseyi değiştirmez sütünüz gelecek inşallah ♥️