Serife_1503 Kızlar 2 gündür sağ kasığımda ağrı var ve bacağıma kadar iniyor normalde aldırış etmem normaldir rahim büyüyor falan diye ama gazdan falan olabilir mi başınıza geldi mi 🥺
Eslemiqooo Serife_1503 Serife_1503 bence gitmelisin. Progestan vericek ben gittim çocuk tam yerleşmesi için o haftalarda kaşık agrısı olunca veriliyor.
eslemsi Serife_1503 benim bastan beri sol kasikta var o dedigin bacagimi kaldiramaz oluyorum bazen kutuk gibi kaliyor agrida saplaniyor ama anlik. Genelde gece yatakta oluyor. Orali olmadik hic sormadim da doktora. Oyle boyle 30 oldum zaten
Serife_1503 Eslemiqooo kullanıyorum onu zaten ilk haftalarda hergündü şuan doktorum kasık ağrın olursa kullan dedi.
Serife_1503 Vera09 en son gittiğimde ara ara oluyordu doktorum çok aşırı olmadığı sürece olur demişti en son bayramdan önce gitmiştim 1 ay sonra gel dedi olmazsa gideceğim
Vera09 Serife_1503 dayanılmayacak gibiyse önemli. Kanama olana kadar bütün ağrılar normaldir der doktorum. Bacak ağrıları magnezyum eksikliğinden olabilir bidahaki kontrolde söyleyin.
Vera09 Serife_1503 magnezyum için beypazarı maden suyu içiyorm günde 1tane magnezyum oranı yüksek. Ama benim ağrılarımı kesmiyor yine de işe yarayanları okumuştum. Onun dışında ağrılar için sadece dinleniyorm başka yapacak bişey yok galiba