Arkadaslar bebegin pozisiyonundan dolayi boyu ve kilosu haftasina gore dusuk gorunebilirmi?

32 haftalık 2300 gram olmuş oğlum. Doktor büyük bebek diyor bakalım😂😌

Yasemen16 ıyi barii maşallah ben de şeker var ıkı hafta onden gıdıyor bebek ondan sana da dıyeyım dedım

Lahinnn hayirlisi olur inşallah hakkımızda sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏

Aayse123 37 deyiz iki gün önce 2850 gr geldi kilosu bana az gibi geldi ama bilmiyorum 😵‍💫

Aayse123 ceviz muz süt yoğurt yumurta bunlar bebeğe çok kilo aldırıyor her gün meyve yiyorum yani düzenli besleniyorum

Aayse123 bi ara çok bel ağrım oluyordu şuan da yok şükür ama hareketlerini resmen çok aşağıda hissediyorum başı dönmüş demişti doktor her an doğacakmış gibi 😬

32+4 deyiz bizde☺️ Daha bugün kontrolden geldik 2400 gr 46 cm olmuşuz🥰 hamileliğim süresince kahve çay tüketmemeye özen gösterdim, halende gösteriyorum çay ile cok aram yok sadece sabahları kahvaltı da bi bardak, yemediğim besin yok hemen hemen tüketiyorum her şeyi, doktorumun verdiği demir ilacını kullanıyorum onun dışında multivitamin vs hiç bişi kullanmıyorum

Aayse123 31+2 de gitmistim. 2270 kg idi boyu 45 cm idi. Cuma gunu kontrol var 34. Haftamda olacagim. Bakalim.

25 haftalık 870 gr kızçem 😂

Lahinnn 25 haftama girdim 870 gr bana 1 hafta önden gidiyorsun dedi sizinkini görünce şimdi çok da önde gitmiyormuş gibi geldi

meir22 bendede 3 4 gündür geçmeyen ama ara ara geçen Hafifi bel ağrım var