Ayseguldev Kızlar merhaba 2 haftadır ağrılarım var yürürken yatakta dönerken inanılmaz zorlanıyorum. Sizin çatı kemiği ağrınız var mı varsa kaçınca haftada başladı? Ve doğum yakın mı dersiniz?
Poyrazinannesiiii Ayseguldev 35. Haftada başladı benim bebek doğum pozisyonu aldığı için baskı yapıyor ağrı olması normal dedi bana doktorum çok yormayın kendinizi dinlenin 😇
uyanancirkiin Ayseguldev 15. Haftada başladı en yoğun şekilde ara ara geçti geldi şuan 33+5 haftalığım hala devam ediyor
Poyrazinannesiiii Ayseguldev yok hayır o durumdan dolayı doğumun yakın demedi benim tansiyon problemim var takip yaptırıyorum tansiyondan dolayı yakın demişti. Ama tansiyonun normal seyrederse kendisinin gelmesini bekleriz dedi. İçiniz rahat etsin yine de bir doktora görünün herkesin aynı olmayabilir 😇
Ayseguldev Poyrazinannesiiii teşekkür ederim 🙏 haftaya randevum var onu bekleyeceğim bakalım ne diyecek
Poyrazinannesiiii Ayseguldev yormayın kendinizi daha çok ağrıyor 🥲 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🥰