gizemgencc Ankara Gazi üniversitesi hastanesinin polikliniğinde sürekli muayene olmaya giden var mı kızlar memnun musunuz
Gizemmmmmmkync gizemgencc poliklinik değil de hocaya gidiyorum erhan hoca doktorum. İlk başta polikliniğe gitmiştim
Nehir-Poyraz gizemgencc gazi poliklinik takipliydim saatlerce beklemekten bıktığım için şehir hastanesine geçtim
gizemgencc Gizemmmmmmkync Tüm doktorlar yeni gebe randevularını kapatmış Nuray Bozkurt ya da Deniz Hanımdan almak istemiştim çok üzüldüm şehir hastanesinden randevu aldım ama şimdilik polikliniğe gidiyorum
Gizemmmmmmkync gizemgencc Nuray hoca zaten gazi de hasta kabul etmiyormuş artık kendi kliniğinde bakıyormuş. Deniz hocada çok doluymuş evet
gizemgencc Nehir-Poyraz evet bende çok beklemekten muzdaribim en az 2 saat bekliyorum şehir hastanesinde 26 Mayıs randevum var memnun kalırsam oraya devam edeceğim
Nehir-Poyraz gizemgencc ben şehir hastanesi perinayoloji takipliyim ordan çok memnunum. Normal poliklinikdede necati hoca ve yeliz hanımı çok övüyolar