Nurrrtkn42 Kızlar selam 35+1 haftalık hamileyim göğüslerimden sarı renkli sıvı geliyor bu zamanlarda gelmesi normal biliyorum ama ağız sütü denen bebeğe en çok faydası olan süt bu gelen mi yani boşa akan süt mü
Ebru5553 Nurrrtkn42 Senin geç gelmiş canım ben şuan 21+4 benden bile geliyor o şuan Doğuma Emzirmeye Bedenin hazırlanıyor normal
35SD28 Nurrrtkn42 benimde geliyordu. Haftalarımı hatırlamıyorum ama o zamanlardı sanırım. Şu an kızım 2+8 günlük emziriyorum çok şükür. Belli bir süre sarı renkte oluyor. Hem sağıp biberonla verdim hem normal emzirdim. Sarılığımız vardı. 2829 gram 49 cm doğdu. Suyum azaldığı için gelişmemiş kızım ama çok hızlı toparlandı🤲🤲 ellemeyin aksın
Nurrrtkn42 Ebru5553 evet biraz geç geldi canım inşallah bebek doğduğunda da da gelir anne sütüyle büyür diye dua ediyorum
Dilaraaasrcc Benim ilk gebeliğimde ağız sütü denilen o ilk süt 16 haftamda akmaya başlamıştı ama korkmayın bebek emmeye başladığında ona ağız sütü olarak geliyormuş.
Sare-68 Dilaraaasrcc doğuma kadar sürekli geldi mi acaba ? Benimde 20. Haftada geldi. Şu an 22 deyim hergün düzenli olarak geliyor
Zehratay Bende de geliyor ama hiç dokunmuyorum doğumu tetikliyormuş merak ettiğim böyle olunca doğumda süt erken mi iniyor ilk kızımda 4 günde gelmişti
angelicaa 34+2 yim benden hala gelen giden yok. Göğüslerim küçük zaten öyle aman aman bi büyüme de olmadı ama dolgunluk var. Herkesten erken geldiğini okudukça canım sıkılıyor valla
Nurrrtkn42 angelicaa canım benim de göğüslerim çok büyüdü şimdi de akıntı geliyor ama canını sıkma çünkü süt olup olmaması göğüs büyüklüğüyle alakası yok ki için rahat olsun arkadaşımın da göğüsü küçük ama bebeğini emziriyor inşallah seninde sütün olur