Mucizeannesi28 Bazen oluyo çok hareketli bazense saatlerce hareket etmesini bekliyorum nasıl olmalı dün çok güzel güçlü bı tekme attı mesala
NiilaYYy Mucizeannesi28 sizinle aynı günde ilerliyoruz bizimkinde öyle bazen durmuyor bazende kıpraşmıyor :) normal bence
_aren Mucizeannesi28 bende 20+4 teyim ama hala sağlam bir şekilde hissetmedim. Fazla kiloluda değilim. Ama 24. Haftaya kadar normal diyorlar buna.
Muallime_97 Mucizeannesi28 22 deyiz hareketleri tekmeleri daha belirgin am hala düzenli değil yani bazen çok güçlü hissediyorum bazense hissetmiyorum sanırım uyuyor oluyor
Mucizeannesi28 NiilaYYy Aynı miyiz ne güzel yaa ne bileyim dün öğleye kadar hareket etmedi neyse. Ama ikindi den yatana kadar çok hareketliydi bugünde ata ara hissettim de ne bileyim korku sarıyo insanı ilk gebelik den mi neden
Mucizeannesi28 _aren bnde çok kilolu değilim De bn 7 kilo aldım hamilelikde şimdiye kadar ondan mı diyorum bide
_aren Mucizeannesi28 bilmiyorum ben 2 kilo aldım ama hala net değil umarım net bi şekilde hissederim en yakın zamanda
Pelinakcn Mucizeannesi28 olabilir ama zaten herkes aynı hissedicek diye bir durum yok endişe etmeyin 😊
SinemUnalOzturk Ben de 20+3 dediğiniz gibi bazen çok sağlam bazen bekliyorum ki oynasın. Gün içinde bizim hareketlerimizden sallandigi için uyuyor oluyormuş genelde sessiz ve tok bir şekilde uzaninca hareketleniyor genelde 🙂
Adeninannesiii Mucizeannesi28 bugün 22+0 olduk ben ilk defa 19+4 te net hissetmiştim ama bence 21 haftalık olduğunda net hissediliyor belli saatlerde bence özellikle ben gece 3-4 civarı öğlen 12-1 gibi ve akşam 8-9 gibi hissediyorum diğer zamanlar uyuyor sanırım