Ayfersena Arkadaşlar merhaba, 70*110 park yatak icin uyku seti nevresim önerilerinizi bekliyorum. Aslına bakarsanız uyku seti almalimiyim? Kışın yorgan ortuluyor mu? Yoksa uyku tulumu yeterli mi ? Doğum Ağustos ortalarında görünüyor
Guneslhn Ayfersena ben park yatak icin sadece lastikli carsaf alacagim. Bebekler yorgan yastik kullanmiyor ki :) kalin battaniye yeterli olur. Zaten evlerimizi de sicak tutuyoruz. Yalniz yatirmaya baslayinca alirsiniz.
Aslnrbl Ayfersena bende 70*120 park yatak aldım çeyiz zamanımızda ki pikocumuza nevresim takımı diktiriyorum kendi seçtiğim kumaştan bi nevresim terler diye iki yastik pisleriz diye iki lastikli carsaf toplam 250₺
Selinselinselin Ayfersena agustos 21 de doğdu park yatak içine lastikli çarşaf aldık o kadar ama 6 ay reflü yatakta yattı uyku tulumu mevsime göre klimalı odada uyuttum 2 yasa kadar hasta olmadık çok şükür. 2 yasa kadar yastık yok zaten yorgan battaniye önerilmiyor
Yesim619 Ayfersena uyku seti bana göre çok gereksiz sıvı geçirmez alezi çarşafı ve yorgan kılıfı alman yeterli ha bı de yorganı tabiki kışı fazla yasayamicak sanırım yorganı da al sonuçta lazım olucak çünkü her geçen gün fiyat lar zamlaniyo Ağustos ortası olduğu için doğum yinede ince bir örtü atarsın üzerine
Semaemre28 Kızım 6 aylık doğduğundan beri park yatak kullanıyorum. En güzeli lastikli çarşaf. Lcwden aldım ben tek lastikli çarşaf ya da çarşaf ve yastık olanı var onlardan çok memnunum. Bir tane nevresim takımı eşim heves edip almıştı bir iki de hediye geldi onlar kullanışlı olmuyor sadece çarşaf kullanılıyor. Şimdi 9 haftalık hamileyim ona da hep böyle kullanacağım
Semaemre28 Ayfersena evet Kasım doğumlu kızım battaniye yeterli oldu. Bazen çok soğuk olduğunda kalın uyku tulumu giydirdim
Aslnrbl Ayfersena bence gerekmiyor rahatsız edici bi kenarlari yok bence yatagi daraltmis oluyo sanki onlar
Aslnrbl Ayfersena zaten ilk zamanlar minikler haraketsiz olucaklar haraketlendiginde rahatsizlik duyarsaniz yaptirirsiniz canim😻kac haftaliksin
Aslnrbl Ayfersena masallahh bir ay var aramizda pespese Rabbım tek avazda kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🏻😻