EsraKaraglTopu Arkadaslar nette gülten gökkuşu takip ediyorum ya gerçekten nefes teknikleriyle doğum kolay olur mu yani sonuçta ağrı insanin canini acıtır nefes teknikleriyle kolay doğum yapanlari görünce çok imreniyorum aranızda var mı kolay doğum yapan
ElifKarata EsraKaraglTopu yapmadım ama burundan derin nefes alıp ağızdan vermek gerekiyormuş ve karın şişicek nefes alırken göğüs değil
Kenanizm18 EsraKaraglTopu henüz dogum yapmadım ama gebelik okullarında verilen derslerde en büyük etkenlerden birinin nefes egzersizleri oldugu söyleniyor. Sancıyı nefesle karsılarsan o kadar kolay atlatırsın diye düsünüyorum.
Deniz2961 ElifKarata kız kendim acmıstı dun kontrlm vardi 37 hftlık oldum nts de sancm cıktı Altan muayene istedı musait dglm ddı o yuzden cmrtesi tkrr cgrdı nts ve Altan muayene yapcm kacıs yok ddı glıba sende once dogurcm dedıgın gibi 😂😂🙈🙈🙈
58Vildan canım sancı sırasında nefes alıp vermek baya rahatlatıyor ben istem dışı hep derin nefes aldım benim doğumum çok şükür kolay oldu
EsraKaraglTopu 58Vildan sancı gelince mi derin nefes almak gerekiyor bnde netten çalisagm nefes tekniklerine🙂
ElifKarata Deniz2961 ben dedim benden önce doğurursun diye 😂😂😘😘 hadi hayrlısı canm insallah cok bekletmez seni hayrlısıyla gelir Cumartesi’ye de cok varmış daha o güne kadar beklıcen mi canm
Deniz2961 ElifKarata ya Bn zaten sancm var diyordum biliyorsun nts de bazen 80 lerin ustune cıkmos bu sekilde devm etse dogum sancısı dedı suan duzensızmıs iki ablamın da dogumun da yanında idim ondan Bı tecrübem var ya rahatım stres yapıyrm
Deniz2961 EsraKaraglTopu cnm Bn kursa gıdıyrm dogum surecinde neler olcgnı biz kagıt oyunu yapmıs tık isterseniz atabilirim ınsgtrmdan vs
Deniz2961 EsraKaraglTopu attım cnm mesaj kutunun bir kontrl et kalitesi dustu gibi geldi fotoları atarken okuyamazsan hbr ver
EsraKaraglTopu 58Vildan özel bisey yapmadin o zaman doğum için bence nasip doğum anı hamileliğim çok şükür geciyor insallh doğumumda güzel gecer