prenseseliz 25+5 haftalık hamıleyım bugun ıkı doz cıger gelıstırıcı ıgne vurulmam gerektı ama ıgne sonrası bebegımın hareketleri azaldı bu durumu yasayan bar mı yardımcı olurmusunuz rıca etsem çok tedırgın oldum.
zehracalisgan prenseseliz ben oldum 28 nisanda ikinci dozum yapıldı magnezyum beraberimde verilmiise azalmıs olabilir ama ben ciger geliştiriciden sonra azalması hissetmedim
Bsra-tasan06 prenseseliz bende dün 2. Dozu oldum bende de öyle oldu 2 gündür yavaştı yeni yeni canlanıyor sanki
yagmurrorskaya prenseseliz prenseseliz o uyuyor da olabilir canım çünkü hızlı büyüme zamanları tam onla alakası yok korkma
prenseseliz Emineyaman43 akıntım vardı baya ve 2 hafta onden gelısımı vardı bebegımın erken doğum rıskıne karsı yapıldı
prenseseliz Bsra-tasan06 Ben bugun bı sabah hıssettım bırde bı saat once cok yavas halde korktuk drum normal demıstı hastaneden cıkarken ama cok endılesendım hareketsız olunca
Lahinnn prenseseliz nasıl ya ne tür bir akıntı ben de 25+2 yim bebek 2 hafta onden gıdıyor hatta rahım kısalıgımdan pesser takıldı 22. Haftamda ama bana oyle bısey yapmadılar bunun nedeni neymıs gecmıs olsun
prenseseliz Lahinnn benegın suyu mu degıl öı dıye bakıldı normal bı akıntı devıldı su gıbıydı benım agrım vardı bıraz da ondan
Lahinnn prenseseliz anladım cok gecmıs olsun ınsallah saglıkla gelsın peli oznur nasıl bır test yapıldı ? Akıntı nasıl bıseydı ? Anlatma ımkanın var mı
prenseseliz Lahinnn Lahinnn tabıkı akıntı bıldıgın su gıbıydı iç çamaşırım cok ıslanıyordu yanı norlam gebelık koyu olan akıntı degıldı
prenseseliz prenseseliz Lahinnn bı ped verılıyor akıntıya bakılıyor bebegın amnıyo sıvısı mı degıl mı dıye agrım kasık agrım vardı bıcak saplanır gıbı onem amacıyla dr cıger gelıstırıcı ıgne yaptı aslında ama ben cok tedırgın oldum hareket olmayınca aslında dr olur dedı ama yınede alısmıstım harekete sımdı durgun olunca canım sıkıldı
Lahinnn prenseseliz allah kolaylık versin valla biz dr 25. Haftadayız bana da rahımdeki kısalıktan pesser takıldıktan sonra bazen beyaz sut gıbı bazen su gıbı akıntı gelıyor ama arada oyle cok degl sancım yok benım ama pzt ben de o testen kultur vercem bu akıntı ne dıye