Melekprenses Yabangulu1326 yerim onun totosunu 😍 seninde erkek gibi duruyor ama Allahtan ümit kesilmez duamıza devam https://resimyukle.io/r/h2BawiBWU6 bı da benden
Melekprenses Melek333 ay ya darısı başıma çok amin ama bana 16 da erkek dendi elşme foto verdi resmen
Melekprenses Sema0606 ya bana da 16 da erkek dediler pipi resmi verdiler mi gösterdiler mi sana erkek derken. 11 12 de kız denmişti bana sonra erkeğe döndü ayrıntılıyı bekliyorum
Melekprenses zehracalisgan darısı başıma ya çok istiyorum size pipi gösterdiler mi peki baya da büyük demişler
Melekprenses Eslem_1 yaramaz değiller ama erkek çocuğu nekadar uslu olursa okadarlar. Onları veren Rabbime şükürler olsun hiçbir kız evlada değişmem ama bende kız annesi olmak istiyorum
Melekprenses Yabangulu1326 amin amin amin ne dualar okuyorum bir bilsen zikirler çekiyorum Allah ol derse olur ben duamda ısrarcıyım.
Yabangulu1326 Melekprenses öyle canım Rabbimin izniyle hersey olur yeterki ol desin bizi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah 🤲🌺
zamloss123 Melekprenses resimde görünmüyor doktor bakarken yüzde yüz dedi 15. Haftada diğer Kontrollerde sormadım 28.haftada sordum başka Bi doktor kız dedi