Sumeyyeabdi Gzm-- bndede canim aynn ya başka bir bekirtım yok 😂 hamileliğim basından beri göğüslerim ağrıyor hala ayni
Caglaasya Miray31 bende koku hassasiyeti baş dönmesi göz kararması hafif bulantılar vardı birde kasıklarda böyle sanki kurcalanıyor gibi bi hissiyat vardı
tezecikanne Miray31 regl olacakmış gibi ağrılar ve göğüs hassasiyeti hayatımda ilkkez adet dönemimde göğüslerim hassaslasti o da zaten reglden değil hamile olduğum içinmiş o yüzden benim için ilk sırada göğüs hassasiyeti var
Anncem Hamile değilim adetime daha 12 gün var bel agrısı var ara ara adet olacakmışım gibi sancım acaba var mı
Deletedmom7373700 Miray31 mide ekşimesi. Ve nerdeyse hiç yaşamamıştım şimdiye kadar. Kahveden tiksinme. Aşırı sevmeme rağmen inanılmaz tiksinmiştim.
Busracc Miray31 benim hamileliklerimde daha öğrenmeden önce hap baş dönmesi yaşadım ama böyle gözüm kararıyor düşecek gibi oluyorum.Her öyle hissettiğimde hamile çıktım
Cam-dann Miray31 hiç bir belirtim yoktu ögrendikten sonra gögüs hassasiyeti oldu sadece . Belirtilere takılmayın her bünye farklıdır .