Deniz_20 Miray31 ilk oğlumda hiç bir belirtim yoktu evlilik yıldönümüzdü belki vardır diye test yaptım hiç aklımda yokken çıktı😅 Şimdi de belim ağrıdan kopuyor sanki🥲 vardır inşallah
Sumeyyeabdi Gzm-- bndede canim aynn ya başka bir bekirtım yok 😂 hamileliğim basından beri göğüslerim ağrıyor hala ayni
mutluanne3510 Regl olacağım gün gelince regl agrisi gibi kasiklarim ağrıdı. Halsizlik,yorgunluk hissi…
Miray31 Deniz_20 bende bel ağrısı böyle uzandigimda daha fazla oluyor ara kaşık sancı oluyor bat bugün ama oadim inşallah olmam,🙏🙏
Nsrn1 Miray31 saadece reglim gecikti başka hiçbir belirtim yoktu 😄 ve kesin negatif çıkar diye öylesine test yapmıştım pozitif görünce şoka girdim 😄
EsraBaykara Miray31 göğüs uçlarım bir ton koyulaştı ve adetimden farklı bir dolgunluk vardı. Hatta ertesi sabah ilk idrarla test yapacaktım. Yatarken kesin hamileyim diyerek uyumuştum o kadar emindim :) 1 gün gecikmiştim ve erken gebelik testi yaptım öyle öğrenmiştim.
Miray31 Deletedmom83940 benim kaşık ve bel ağrısı 3 4 gün önce başladı uzandigimda bel ağrım var cevresinde birde göğüs ucum sis ve ağrıyor sizce olabilir mi
Ozgeneco Miray31 baş ağrısı ve sabah uyanınca mide bulantısı hafif hafif bide göğüs hassasiyeti büyüme
Myssrblgn Miray31 İlk gebeliğimde bat dan günler önce göğüslerim patlayacak gibi şişti sütyenlerim olmuyordu. 3-4 gün sonra test yaptım sonuç pozitifti. İkinci gebeliğimde belirgin bir belirtim olmadı, planlı olduğu için öylesine test yaptım pozitifti 😊
Mutluhatun Miray31 adet düzensizliğim vardı ilaç kullanacaktım Kullanmadan önce bir test yapayım dedim hiç umudum yokken meğer oğlum benimle berabermiş🧿💙