Handeasel 35+5 günlük gebeyim bugün canım çiğköfte istedi kendimi kaybettim 3 dürüm yemişim bir Zararı olurmı bebeğe neden 3dürüm yedim onunda farkında değilim kimsede uyarmadı pişman oldum 😖😖🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmon00881 Handeasel keşke 1 dene yiyeydin ama yapacak bişey yok artık canım yarasın bebişe, bişey olacağını sanmıyorum 😁
buke-092022 Handeasel etli ise bazı bakteriyel enfeksiyonlara vs sebep olabiliyor diye okumuştum ama etsiz ise bebeğe bir zararı yok diye biliyorum. İçiniz rahat değilse kan tahlili verebilirsiniz
Ozgeneco Handeasel ya bnde 6+4 düm okadar canım istiyır ki anlatamam ama doktorum yeme dedi düşük riskim var etsiz yesem bişey olur mu acaba 🙄
Handeasel Deletedmon00881 yaa sonradan farkettim okdr pişman oldumki kimsede uyarmadı inşallah birşey olmaz yaaa tedirgin oldum 🤲🏼🤲🏼🤦🏻♀️
Seval4120 Deletedmom727271 Ayy bende gecende yedim ama bir durum gece ölecem sandım midemin yanmasindan
Deletedmom727271 Handeasel Bişi olmaz fazla yemişsin ama bir kere olmuş artık. Etsiz olduğu zaman sıkıntı olmaz. Dediğim gibi midende sorun yaşarsın
Deletedmom727271 Handeasel bişi olmaz canım endişe etme ama dediğim gibi fazla tüketme bu kadar sana yararı olmaz. Midene yazık:)