Gulayyyys Kızlar dün tahlil verdim CRP 8.6 çıkmış doktorum bayram sonrası daha oturmadı yurt dışında tahlilleri aile hekimliğinde yaptım sonuçlara internet üzerinden baktım bilgisi olan yardımcı olabilir mi😟
Ays_cskn Gulayyyys enfeksiyon canim o bende 8.3 cikmisti disten kaynakliydi sanirim disim curumus qntibiyotik kullandim simdi doktorumdan onay alip cektiricem halen agrim var insallah kandaki o seviyede dusmustur olcturmedim daha
Liyasmum Gulayyyys crp kandaki enfeksiyon değerini gönderir , fakat 8,5 herhangi bir tedaviye başlanılıcak kadar büyük bir enfeksiyon değil endişelenme , doktorun bir iki kullanımlık antibiyotik verebilir
Ays_cskn Gulayyyys bir hafta falandi zaten uzun sureli kullanilmiyor bildigim kadariyla arti burdada sormustum cok yuksek bir deger degil canim
Ceylannn12 Gulayyyys canım crp vücut da enfeksiyon var demek benim ilk 20 ile başladı yatış verdiler 60 a kadar çıktı bir hafta yattım çıktım daha tamamen geçmedi de bir hafta önce test verdim 12 ye gerilemiş haftaya randevum var tekrar baktiracagim 8 çok yüksek değil ama doktorunla konuş artabiliyor bir anda bol su içmeyi ihmal etme insallah Allah acil sefalar versin çocuktan ya nada hiç korkma çünkü 8 çok yüksek bir rakam değil
mirage333 Gulayyyys çok yüksek degil normali 0-5 arası. Benimde gecen hafta 7 cıktı. Korkulacak birsey yok.
Tupbebekile Benimki transfer olurken 50 suan 23 hafyaligim 30 iltihapli romatizma hastasiyim doktor tek basina crp sorun degil dedi ayrica kandaki iltihaptan cok idrar yollari ve vajinal iltihapa daha onem veriyorlar stres yapma lutfen xok yuksek degil
Gulayyyys Tupbebekile teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Lökosit de 11 çıkmış o yüzden endise ettim, geçen hafta grip olmuştum o yüzden mi oldu bilmiyorum
Htcerdogn Gulayyyys tamamen normal canım. 16 çıktı benim doktorum buna bile normal dedi. Hamilelikte vücut normalin dışına çıktığı için normaldeki değerler geçerli sayılmaz dedi.