Seher-Aliihsann 19+5 ikili tarama testi yaptırdım orda cinsiyet için bi tahmin yapıldı ama tekrar cinsiyet ögrenmek için gidemedim öbür hafta gidecem inşallah yanılma payı olur mu özele gitmiştim
Kizilkafaa Seher-Aliihsann Canım bana ikili tarama testi nde cinsiyeti %90 erkektenmişti ancak kızım olacak
haklisinesracim Seher-Aliihsann 19+5 te ikili test yapılmaz ki ayrıntılı ultrason vaktiniz gelmiş zaten ayrintilida öğrenirsiniz
Seher-Aliihsann Ay_97 ense kalınlıgına bakılıyor ya orda sormuştum cinsiyet için bi tahmin yaparmısınız diyr bakmış lar dı
adehuS Bildiğim kadarıyla 10 ve 14. Haftalar da 2 Li tarama yapılıyor size nasıl yaptılar 19. Haftada?
Seher-Aliihsann adehuS yok yok şuan 19+5 im gidemedim doktora 10 14 haftalık ken yaptırmış tım 2 li tarama testini ozmn tahmin yapmışlar dı şuan 19 oldum doktora gidemedik daha cinsiyet için öbür hafta gidecez tahmin de yanılma olur mu
Yasemin8892 Seher-Aliihsann ikili tarama testindeki beta hcg değeri 50 nin üzerindeyse kız altındaysa erkek diyorlar benim geçen yılmoğlumda 46 dı erkek bende tuttu
adehuS Seher-Aliihsann Yani %90 denilse bile yanılma payı olabiliyor,bazen en ufak bi tahmin Doğru çıkabiliyor en iyisi ayrıntılı ultrason da görmek.
Seher-Aliihsann Kizilkafaa kesin bişey demedi banada olabilir dedi erkege benziyor demişti bana da teşekkür ederm 😊
Seher-Aliihsann Yasemin8892 ona nerdn bakıyoruz doktor mu söylüyor du yoksa bizm evde ultrason görüntüsünü de filan yazıyor mu bilmiyorum tam da anlamıyorum o yüzden sordm😊
Yasemin8892 Seher-Aliihsann ikili tarama sonucunuz elimizdedir orda beta hcg yazan yer var onun sonucuna bakın
Seher-Aliihsann Ay_97 sizin burda crl 72mm benim kinde 49mm diyo NT 1 mm diyo beta hcg degeri hakkında bişy yazmıyor
teachering06 Bana ikili taramada %70 kız demişti doktorum, sonra bi riskten ötürü fetal dna testi yaptırdık ordada kesin kız çıktı genetik inceleme sonucunda, tahmini tutmuş yani:) 15+2deyim.
Seher-Aliihsann teachering06 işinde uzmanlaşmış doktorların tahminlerin de yanılma olmuyor demekki teşekkür ederm
ikicocuklubiranne Seher-Aliihsann oğlumu ikili testte öğrendim. Şimdi ikinciye hamileyim kız dedi doktorumuz ay sonu kontrol var onu bekliyorum ☺️
Caglaasya Seher-Aliihsann iyide ikili tarama testi cinsiyet belirleme testi değil ki tabiki yanılma olur yAni ilk kez sizden duyuyorum böyle bişey kim dedi 2 li cinsiyet belli oluyor diye bebeğin cinsel organına bakılmadan sırf ikili test yapıldı diye çıkan sonuç doğru sonuç değildir o down sendromlu mu diye ölçüm alınarak burun kemiğine bakılarak yapılan bir test cinsiyet testi değil
Seher-Aliihsann Caglaasya doktor zaten 2 li tarama testin de cinsiyete bakmadı ölçümlerini yaptı çok şükür gayet iyi ben doktordan rica ettim bi tahminde bulunabilirmisiniz diye özellikle söyledi zaten tahmin için erken ama yine de bakalım dedi yanılma olabilir dedi cinsiyetine bakmadı yani tatlım