karamel33 Eşim tutturmuş Daha kimligi bile çıkmamış cuma günü ölen kaynanamın cuma günü oldu die Cumali die kattığı ölen abisininin ismini çocuğuma katicam die 😖nasıl vazgeciririm yada ikinci bir isme ikna ederim eşimi
Ebry-oz-7 karamel33 kızzz sağlıklı olsunlarda ne olacak cumali olsun istersen sen de ali diye seslenirsin kafana takıp stres yapma
Demirssmomm karamel33 Abisine niyetlenilen isim olsa gene anlıcam ama cuma öldü diye cumali koymak, eşin kulağını tersten tutanlardan galiba
symaaaaaaa karamel33 benim eşimde bir isim için çok ısrar etmişti bende göbek adı o olsun benim içime sinmiyor ortak beğendiğimiz bir isim olsun dedim kabul etmişti sende öyle bişey diyebilirsin
karamel33 Mervedez159 kaynanam doğum yapıyor yaptığı doğumdan. Bir gün sonra çocuğu vefat ediyo öldüğü günde cuma günü olduğu için kimlik çıkarmadan Cumali ismi olsun dio eşimde doğacak çocuğumun ismini Cumali olsun dio ama ben istemiyorum ikinci bir isimde katmak istemiyor anlata bdigim kadarıyla 😅😖
karamel33 Of off ne yapacam. İlmiyorum kizlar çok inatçı diklenirsem dahada inat eder manevi değeri var bende deyip duruyor ikinci ismide istemiyor bende soğusun die evde cumo die dolaniyom😖
Mihrimahvuslat karamel33 bu sözümü sakın yanlış anlama iki cilve yap kadınlığını devreye koy gönlünü yapar gibi abinin ismidir senin için çok önemli ama bende annesiyim benimde gönlümün içimin ısınacağı yanına başka bir isim daha koyalım benimde sürekli çocuğum olmicak ya belki bidaha sefere kız olur içimde kalır de😅😅
karamel33 Ebry-oz-7 ama ilk çocuğum nie güzel isimler varken böyle bir isim ki ailesi bile öle umurssamadan katmislar isim katmadan ölen bebeği gömmek günah die öle cuma günü ölmüş die Cumali katmislar 😖😥 daha üç ay var şimdiden girdim strese valla
Ebry-oz-7 karamel33 Aman be kuzum. Eşine soyle bidaha cocugum olursa onun adini da ben koycam diye ikinci bebeginide sen koyarsin
Ebry-oz-7 karamel33 ben de 3 aylik hamileyim erkek olursa eşim kız olursa ben koyucam adını. Boş yere stres yapip canini sıkma . Saglikli olsunlarda insallah 🥰
Mihrimahvuslat karamel33 hadi bakalım inşallah yumuşar huyuna suyuna giderek yap inşallah başarılı olursun 😅
karamel33 symaaaaaaa yok eşim Cumali dio başka bişi demiyo yiğit dedim bende beğendi ama ikinci ismi. İle yiğit olmasın ikinci çocuğa dio😏