Seydaisik 26+2 den selamlar🙆🏻♀️ Son 2 haftadır yüzümde,çenemde,döşümde inanılmaz sivilceler çıkmaya başladı😣 bu durum normal mi? Sizler neler kullanıyorsunuz? bu arada bebeğim kız👼🏻💘
cgnduru Seydaisik kız annenin güzelliğini alır erkek guzellestirir derler 😀 benimde kız birkaç gün sonra cildiyeye gidicem, erkek hamilelilerdede olabilir ama yaşayınca anladım gerçekten kız çocuğu anneyi cirkinlestirirmis. Kendimi hiç beğenmiyorum yüzüm gecmiyor kırmızı kırmızı benekler doldu ve sivilcelenme var. Erkege hamileyken bile vücut derki toplu oluyor kızda kalça bel falan hep daha bir değişiyor… inşallah doğunca eski halimize kavusuruz 😀❤
bayanelaa Seydaisik ilk gebeliğim ikiz kızlarımda 25den sonra pütür pütür sivilce çıkmaya başladı ve hic geçmemişti😒taaaaaki hamile kalana kadar 😂 suan yüzümde tek tük yağlı bisey tüketince çıkıp 2 gune geçiyor şükür oğlum olacak ama umarım son haftalarda yine çıkmaz 🤭😇
Deletedmom_12 Çok gecmıs olsun bende 8 haftaliğim ama bende de aşiri sivilcelenme ve yağlanma oldu suratımda sanırım gebelikten diye dusunuyorum bu kadar cıkmazdi bende 😳
Kbrakrs Benim de kız çocuğum olacak inşallah doktorlar yanılmadıysa 🙃 benim de sivilcelerim hep gitti 🤲🏻
Kbrakrs Seydaisik ben de çirkin hissediyorum ama memeler büyüdü yüzümde hamilelik belirdi böyle değişik oldum 🥲