Zeynosunannesii Bugün bı arkadaşim üç normal doğumunuda anestezi alarak yapmış çatal kısmında bayıltip vakumla cekiyo dedi bana çok saçma geldi bende o doktora gidiyorum böyle bişey varmıdır çok şaşırdım gidince soracam doktora ben kabul etmek istemem böyle biseyi
saglikciaanne Zeynosunannesii merhaba. Anesteziyi catalda asla vermezler. Anestezi verilen hastalara ayrıca takviye gerekir bu da catalda olacak şey değil tabiki
Deletedmon00881 Zeynosunannesii bir akrabamada böyle yapmışlardı ama bayıltmadan, sadece bir çocuğunda, diğerlerini normal doğurmuştu canım..
Oelrlrkmemdmd Zeynosunannesii O vakum ne kadar tehlikeli artık çok nadir kullanılıyor çok zorda kalınınca kesinlikle öyle bi doğum tercih etmem seZeryan ol daha iyi
Zeynosunannesii saglikciaanne bende çok şaşkınim doktoru degsitiresim bile geldi bunları duyunca ya çatal anında bayiltmaya ne gerek var zaten çıktığını dikişi uyuşturuyolar
Zeynosunannesii M_A yok bir iki ikinmadan sonra komple bayiltiyolarmis bu uyandığında bebek odadan çıkmış oluyomus işi bitmiş oluyomus hicbi anını göremiyosun hem
Zeynosunannesii Oelrlrkmemdmd demi ya çok saçma geldi bana randevum var hafta içi öyle bişey yapıyorsa doktorumu bile değiştiririm çünkü vakumla çekmek yasak diye biliyorum benim ilk dogumum çatal da çok zordu saatlerce sürdü asla öyle bişey yapmadılar bu da keyfi olarak tamamen bayıltıyo vakumla cekiyo dedi
saglikciaanne Zeynosunannesii bayıltma olayı kesinlikle yalan bilgi merak etmeyin ama vakum olayı bazı normal doğumlarda kullanılmak zorunda oluyor bebek kanala girince doğması gereken sürede dogmuyorsa vakum yöntemi kullanılır bu bebeğin iyiliği için merak etmeyin
Dark Zeynosunannesii vakum çok hayati durumlarda kullanılıyor. Bebek sıkısinca falan. Ki mecbur yani o durumda. O asamda anestezi verip bebeğin doğumuna engel olup neden çeksinler vakumla. Enteresan bence öyle birşey yok