YagizAsyaMom ElifKarata ayyy heyecanla takip ediyorum postları ı acaba Elif doğurdu mu derken doğurmadım ı görünce hüsran🤣🤣🤣🤣
Aysece ElifKarata burda bi sen bi ben kaldık sen kilosuyla ben günüyle öndeyim bakalım hangisi doğacak 😂😂😂😂
ElifKarata YagizAsyaMom valla hi ben doğuramayanlar kervanının başını çekiyorum gibi oldu sanki ben doğurunca herkes doğurcak zinciri ben kırıcam insallh 😂😂sonra arkası arkasıya gelsin bebeler 😘😘😘
dddy Benim oğlum 38 haftaya kadar girmemişti dün 40 haftalık oldum kontrolde kanala girmiş mi diye sordum doktor başı aşağıda dedi ne demek istedi bilmiyorum ama umarım inmiştir😂
ElifKarata dddy dün bende aynısını sordum banada aynı cevabı verdi başı cok aşağıda heran girebilir dıyor 😂😘
Melikek Benim de 37+6bugun salı günü kontrolüm vardı. Bana da dedi dönmüş ama kanala girmemiş henüz. Bol bol merdiven in cik dedi. Merdiven inip çıkıyorum squat yapiyorum, çömelme hareketi yapiyorum ama bakalim fayda edecek mi 3800du bizimkinin kilosu da. Biraz iri 2hafta önde ölçümleri demişti.
dddy ElifKarata benim merak ettiğim haftaya suni sancı alacağım o zaman kadar inmemiş olursa nolcak 🤦♀️ Gerçi bazı bebekler doğum esnasında korkup kendini yukarı ittirebiliyormuş 😄
ElifKarata YagizAsyaMom ya nasip 😂😂🙏😊 şimdi çıksam dışarı akşam 9 a kadar gezsem doğururum ama nerdeeee zor yürüyorum adım atarken belim ağrıyor ☺️😘😂
YagizAsyaMom ElifKarata boşver keyfi nasıl istiyorsa ne zaman istiyorsa o zaman gelsin sen müdahale etme son günleriniz tadını çıkart 💖
ElifKarata dddy benm de aynı işte bende haftaya suni alcam ama kanala inmezse suni verir mi bilemiyorum suni sancı için bellı bir açılma olması gerekiyor sanrm