Kızlar sabah kalktığımdan beri kasıklarımda adet sancısına benzeyen ağrı var oturup derin nefes aldığımda geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor 😞 Evde yalnızım eşim işte doktora gitmeliyim hemen di mi ilk gebeliğim ve korkuyorum 😢 17 haftalık hamileyim bu arada
Sancım var ??
Bence cok ağrın warsa git doktora ihmal etme en azından için rahat eder , normal bir durumda yaşayabilirsin belki ama gitmeden insanın ici rahat etmiyor
EdaMinaKele Çok yok ama rahatsız ediyor beni korkutuyor 😞
NesrinDefne bence git o zaman seni bu kadar rahatsız ediyorsa ihmal etme 😔
NesrinDefne korkma sakin düşün olumlu düşünmeye calıs hemen git doktora ilgilensinler
NesrinDefne cnm benm git bi baksınlar inş bişeyn yoktr ama kalbn rahatlar ☺
EdaMinaKele Haklısın evet tamam gidiyorum
1PrensAnnesi İnşallah canım korkuyorum 😞
NesrinDefne cnm benm korkma gttnmi sen doktora?
1PrensAnnesi Arkadaşımı çağırdım yoldayız gidiyor şu an 😞
Adet zamanların mı normalde öyle ise normaldir korkma
- Düzenlendi
NesrinDefne Deris aynen adet zamanlarında o sancı oluyordu benimde. Normaldir inşaAllah
Acaba gaz sancısımı canım doktora demıstım gaz sancıları olabılır demıstı
NesrinDefne cnm benm allah korktğnu uğrtmasın bzide hberdar et merak ettm
NesrinDefne canımm haber ver durumunu meraktayımm
FerhanSerkanEilmez Şükürler olsun sorun yok şimdi çıktık doktordan içeri girdiğimde hemen ultrasona aldı bebeğinde sorun yok korkma hatta gel kalp atışlarını dinleyelim sen de rahatla dedi 😂 Bol sıvı almamı ve dinlenmemi söyledi arada olabilir bu tür sancılar bebeğin büyüyor rahmine baskı yapıyor korkma dedi rahatlattı beni 🙏🏻 Biraz fazla kilo aldığım için kiloma dikkat etmem gerektiğini tekrarladı sağolsun 😂 Evdeyim ve yatıyorum şu anda çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için elim ayağıma karıştı bir an ne yapacağımı şaşırdım Allah razı olsun hepinizden 💕
NesrinDefne geçmiş olsun
NesrinDefne adet günün müydü bu aralar canım? Benim normalde sancım olur hiç geçmedi adet günlerimde ekstra ağırıyor kasıklarım karnım bildiğin adet sancısı cekiyorum
NesrinDefne mesajını okumadan yazmışım geçmiş olsun canım🙏🏻
NesrinDefne ayyy nasıl sevindim rabbim bi daha yaşatmasın cnm benm iyi ol hep inş dinlen bolca gerekirse rapor al işede gtme tatlım galba çalşıodn sen