Emine5500 Kızlar nişanım geldi kahve rengi ama su tarzı birşey gelse nasıl anlıycagım söyleyebilir misiniz
Hilal-95 Emine5500 valla öyle bi geliyorki şaaar diye anlamamak elden değil yani benm suyum resmen bardakdan boşaldı ama herkesin aynı olmuyordur 🤣 nışanım geldi 2 hafta snra suyum geldi 🤦🏻♀️😆
Pitircikk Emine5500 benim nişanım geldikten 2 saat sonra suyum gelmişti foşur foşur geldi yani banyoya gittim hemen idrar mı anlamak için ama durduramayınca anladım 😅
zeynnn5441 Emine5500 Benim sızıntı şeklinde gelmişti durmuyor ama sürekli sızıyor su yani anlamamak elde değil bende sizin gibi merak ediyordum nası geldigini acaba anlayabilirmiyim diyordum ama gelince durmuyo yani anlıyorsunuz
Emine5500 Hilal-95 bakalım benim nasıl gelicek dün akşam begri nişanım geliyor doktora gittim heran suyun gelebilir dikkat et dedi
Hilal-95 Emine5500 idrarını yaparken tut arada idrar şeklınde geleblıyor demişti banada doktorum canm tutablıyorsan suyun değildir kız bn anladım suyumun geleceğini resmen kesemin patladığını hiissetim🤣 kalktım hemen ayağa suyum gelıcek diye😀
Emine5500 zeynnn5441 benim biraz önce kanlı nişanım geldi gelmeye de devam ediyor sizce napmalıyım doktora gitmeli miyim