laesen Kızlar herkese merhabalar😊 ikiz bebekler için anne yanımı tercih ediyorsunuz? Daha 3 aylıklar benimkiler çok bir fikrim yok o yüzden, tecrübe ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim 😊
charlottececi laesen ben 2 tane babyplus anne yanı aldım. 4 ayliktim aldigimda :) karyolalarini henuz almadik. İkea alacaktim ikisini de. Birini ablam verecekmis o yuzden acele etmiyorum. Ahsap besik alcam bi de ya cilekten ya ikeadan. :) tek yatakta birbirlerini uyandiriyolarmis ilk 15 gun itibariyle aklinizda olsun :)
Twinmama46 laesen ilk 6 ay için e bebekten baby plus Side aldık anne yanı sonrası içinde çilek mobilyadan bebek kargolası🌺
Carriebradshow laesen ben ikizlerim için bebek odası yaptım ahşap sallanmayan beşik tercih ettik Sallamaya alıştırmak istemediğim için. İlk 5 ay yanımızda yatacaklar sonra odalarına alacağız. Şimdilik beşiklerden birisini odamıza koyduk yan yana yatıyorlar ☺️ Zaten minicikler beşiklerimizde epey büyük o yüzden sıkıntı olmadan 4-5 ay çok rahat yan yana yatabilirler. Sonrasında da odalarında kendi beşiklerinde yatacaklar. Bebek odamızı çilek mobilyadan aldık bizimki romantica bebek odası. Çok sade ve şık bir takım bakabilirsiniz ☺️
Twinmama46 charlottececi çilek öneririm çok çok kaliteli ve ikeaya göre daha uygun bende çilekten aldım gayet güzeller ❤️🔥
laesen charlottececi benimde aklımda önce anne yanı, 5-6 aydan sonra da odalarına ahşap yatak alma fikri vardı, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza🥰
charlottececi Twinmama46 cilek 2300 tlydi besik. 1300 tl besik ikeada bilemedim. 😬 yoksa annemlerin bize aldigi cilek genc odasi hala duruyor 20 yillik sapasaglam ☺️
laesen Carriebradshow Allah bağışlasın🥰 benimde aklımda ahşap yatak var, yatak odası büyükse birini odaya almak mantıklı olmuş, hem yataklarına da alışmış olurlar, ama bizim odaya zor sığar artık 5 ya da 6. Aydan sonra inşallah geçeririrz🥰
charlottececi laesen ben rahat olur diye dusunerek oyle yaptim bakalim nasil olacak 🤭 en fazla 1 ayım kaldı bakalım. İnsallah hepimiz saglikla kucaklarız 🥰
gmzzmg Ben 2 tane baby plus safe side anne yanı aldım, 2 tane de montessori yaptırıyoruz sade olacak şekilde
ENEP laesen park besik aldim bende ilk etapta birini kullanacagim biraz buyuyunce ayri ayri yatiracagim
Hellili laesen ben ilk etapta bi tane ahşap anne yanı aldım ama sadece iki ay kullanabildim çünkü zamanla sığmıyorlar hareketlenince birbirlerini uyandırıyorlar eğer imkanınız varsa baştan büyük ölçülü iki beşik alın şuan ikinci beşiği de aldık rahatladık biraz daha büyüyünce odasını da ayıracağız