Deniz2961 Kızlar selam bebısler kiloları nedir bide bnm akıntım asırı cogaldi sizde durum nedir catı agrım ileri duseydee
elifemirasaf Deniz2961 benim de son 27 gün kaldı akıntım benimde çoğaldı beyaz ve sıvı en son Perşembe günü gitmiştim doktora 2650 gram 48 cm
elifemirasaf Deniz2961 çatı ağrım yok ama geceleri çok tuvalete gidiyorum uykudan dolayı sıkışınca kalkerken dönerken çok ağrım oluyo
elifemirasaf Deniz2961 evet girdim 2 kez herhangi bişey çıkmadı 1 hafta 10 gün sonra gel dedi ama o hafta izinliymiş doktorum 1 hafta geç gidicem
Deniz2961 elifemirasaf bnm sancm varmıs hıssedıyrm vuruyor ama duzenlı dgl ddı o yuzden sıklastrdı randevuyu cmrtesi tkrr gtcm
Nidalperen Bende de yoğunlaşmaya başladı canım geçen cuma gittim boyu 51 cm kilosu 3-10 gr dı 37 haftalığız
elifemirasaf Deniz2961 ben de acile giderim doktorun dediği hafta da yoksa izinden dönene kadar çok geç olucak
elifemirasaf Deniz2961 hareketleri nasıl sizin benim eskisi kadar değil gibi sert değil tekmeleri sakin buaralar
Deniz2961 elifemirasaf aynen tekme VS atmıyor sdce donme kol bacak hareketlernı hıssedıyrm onlarda azalma oluyor