Ozlm0916 _sfye_ kızlar gogus ucu kremi almadim almak sartmi acaba eger yara felan olursa dogumdan sonra hemen esim eczaneden alabilir yoksa alip koysammi nolur nolmaz diye
ikicocukmeselesi _sfye_ canım krem almaktansa direk gümüş göğüs kapağı almanı tavsiye ederim, bana ilk doğumda hiçbir krem fatda etmemişti
Kubrailkan Bence lansinoh alın. Ben emzirme arasında surutorum onda bile tahrisini gideriyor aşırı memnunum 🥰🥳
_sfye_ ikicocukmeselesi günüş kapaklar da gereksiz pahalı bence. Ondan da fayda görmeyenler olduğunu yazmışlar hem o yüzden almayo düşünmüyorum onu yine de teşekkür ederim
ikicocukmeselesi _sfye_ herkese ne yazıkki her ürün yaramıyor canım, ama lansınoh/mustela gibi bilindik ürünleri kullanmayı düşünüyorsan onlarda hemen hemen o fiyata geliyor umarım tercih ettiğin üründen memnun kalırsın
Limeveannesi _sfye_ memelayn diye birsey gar yarın omu.alicam kullanıp memnun.kalam.cok.gumus.kapak.gibi hep.orda duruyor vede doğal bal mumu yıkamak yada temizlemek gerekmiyor göğüs ucunu dogumuma 10 gün kaldi yarın.alip kullanmaya baslicam