byzybyz Herkese merhaba,37. Haftadayım doktor bebeğim 1 hafta önden gittiğini söyledi böyle olduğunda 1 hafta erken doğabilir anlamına mı geliyor acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
Rbeyz byzybyz Merhaba benimde iki hafta önden gidiyordu bende öyle düşünmüştüm ama öyle olmuyormus yani onunla alakalı değilmiş doğum zamanı çok, zaten büyük ihtimal son haftalarda uyumlu hale gelir haftanızla, doktorum da öyle dedi benimde öyle oluyor
Hilal-95 byzybyz benm bebeğimde öyleydi ama bu durum doğum haftasını değiltirmiyor her ay farklı cıkıcak zaten sürekli bu şekılde ilerlemiyor değişiyor hatta usg cihazına göre bile değişiyor bu durum😆
Melis2015 byzybyz bnde 2hafta önde gidiyorum normal tarih 38+4 ama ultrasona göre 40+4 hala doğum yok bn bayadr bu şekilde hep öndeyim ve doğum belirtim hiç yok
ortak Hamileliğiniz boyunca bu durum sürekli değişecek. 3 hafta önce 1 hafta ilerideyiz demişti iki gün önce gittiğimde 1 hafta gerideyiz dedi. Doğumuna kadar hafta uyumlu hale gelir. Erken ya da geç doğmanin bu durumla alakası yok.
Umud-- byzybyz bu soru doktora sorulmuş o anlama gelmiyoe diye cevap vermiş Instagram’da şimdi gördüm
Aysekrc Benimde bebeğim 1 hafta 5 gün önden gidiyor doktora sordum doktor doğum tarihiyle alakası yok dedi bu tamamen bebeğin gelişimiyle alakalıymış. Nasıl 3 yaşındaki cocuk 4 yaşında gösteriyorsa bu da öyle dedi. Yani doğum hesabımızın ultrasonla alakası yok
Gookceeeee byzybyz Bebeğiniz diğer bebeklere göre 1 hafta önde gelişim olarak öyle söylüyorlar kilo boy olarak doğum olarak değil 😊