Yarenay Kızlar esenyurtta oturuyorum yeni hamileyim yanında rahat hissedeceğim bi doktor ariyorum varmı tafsiyeniz
Merve2111 Yarenay canım bende esenyurtta oturuyorum özel doğa hospitale gidiyorum Dr Faruk moin beye herkes çok tavsiye ediyor ve komşum onun hastasıydı onunla bebeğini dünyaya getirdi çok iyi doktor diyorlar
ZZeynepP1903 Esencan hastanesi doktor sevinc hanım hamılelıgım boyunca onunlaydım ve dogumumda da yanımdaydı. naif güler yüzlü sıcak kanlı bi insan her sekilde insanın yanında oluyor. Numarası vardı bende rahatca mesaj atabılıyodum.
yektanem25 ZZeynepP1903 bende ilk doğumum da onda yaptım ikinciye nasipse yine onda yapcam doğum anındaki ilgisi Şevkati yetiyor
Yarenay Merve2111 ya bazı doktorlar telefondaki hastalarıyla gorusmekten biz ordaki hastalara vakit ayiramiyorlar sordukları mi adam akıllı cevaplamiyolar doğa da rümeysaya gittim ama hiç memnun kalmadım başından savdı resmen
Merve2111 Yarenay yok canım doktor sorulana cevap veriyor ilgileniyor yani diğer doktorları bilmiyorum
mutlu-annee34 Yarenay rümeysaya gitme sakın sinir olduğum bi doktor ben 5 yıl önce oğlumu doğada doğurdum Faruk hoca biraz soğuk ama çok iyi bir doktor ama bayan doktor istersen 1. Katta Hatice hanım var oda çok detaycı iyi bir doktor aynı zamanda hastanenin başhekimi kendisi
ZZeynepP1903 yektanem25 aynen cnm benım rısklıydı bıde gebelıgım süreç boyunca bana cok destek oldu sagolsun