Cantanem44 Kızlar sabah 10 da ilaç akşam 10 da iğne vuruluyorum ama sabah ki ilacı almayı unuttum 11 de aldım doktor saati saatine iç demişti tüm moralim 0 😂
Yenianneyimmm Cantanem44 ben saati saatine yapmıyorum ayrıca birgün iğnemi yaptım sanıp uyudum sabah farkettim bende çok korktum ama Allah’a şükür miniğim iyi gün içinde alsanda sorun değil bence
Yenianneyimmm Cantanem44 seni anlıyorum bende şuan 17+3 oldum ama nasıl oldum sanki saatler bile geçmiyor bide ilk çocuğumu bekliyorum kısmetse 😌☺️
0581 Canım hiç bişey olmaz sen doktora takılma hiç bazen abartıyorlar bir gün unutunca bile ona göre doz ayarlanıyor ben 29. Haftadayım başından beri kullanıyorum sabah 7 buçuk ta iğne yi vuruluyorsam akşam 6 buçuk ta ilacı içtiğim oluyor çünkü yemek ten önce içmek lazım öle bi iki saatin sıkıntısı yok
Cantanem44 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin tüm hamile arkadaşlarımı🙏🏼 Bende korkuyorum en ufak birşey örneğin ilacı unuttum hemen evham yapıyorum
0581 Yemekten 10 dk önce alınması gerekiyor bende eskiden tok karnına alıyordum ilacın üzerinde bile yazıyor . Zamanla doğruyu buluyoruz
0581 😊 valla bana göre bizim durumumuz özel en azından ben öyle düşünüyorum ama doktora normal hastalar gibi geliyoruz . Biz ne kadar ayrıcalıklı bilgi beklemekte normal dışında bilgi bile verilmiyor malesef