Nihan6 İç karın geniş lafı doğru mu😂 23 haftalık gebeyim ama göbüşüm küçük çıktı daha, sizde yada çevrenizde var mı bu durum😀
Aybarsss0606 Nihan6 doruu bence 😂 37+5 doğum oldu bebeğim içeri sığmıyordu ve dışarıdan hiç 37 gibi durmuyordu göbeğim küçük ve topluydu 😂
Merve_tna Nihan6 bende var 32 haftalık hamileyim hala küçücük karnım var 😂 bilmeyen hiçkimse hamile olduğumu anlamıyo
Bayancorek Nihan6 23+2 yim , 5 kilo aldım ama göbeğim karnım çıkmadı henüz. Kuzenim doğuma gitti mesela inanmadılar , abartmıyorum gerçekten hiç karnı yoktu. İç karnı genişmiş onunda. 🌸🙈
3babymom Nihan6 doğru evet 2 cocugm var 3 e hamileyim iç karnım geniş olduğu için küçük olur karnım şuan da 20+5 haftaligiz pek yok bilmeyen hamile olduğumu anlamıyor bile 🌸 diğerlerinde de sezeryana girerken 6 aylık muayeneye geldm saniyolardi 😂
BusraCenber Doğru bence😂 3 hamileliğim de dar olduğu için 20 haftalıkken çıkmaya başlıyor😂 22 haftalığız şuanda ve kocaman gibi😂
Sevdapl BusraCenber benim de kocaman. 24 haftalığım doktor karnın 28 haftalık gibi dedi. Leğen kemiklerim dar olduğu için yukarı çıkıyormuş.
Nihan6 3babymom allah bağışlasın hepsini☺️ 6 aylık erkenden doğum galiba deyip üzülüyorlardır belki de😄
3babymom Nihan6 aynen hatta karnın çok küçük bebek de zayıftır diyen oluyodu ama 3 kilo doğdular 😂 gerçi iri degiller aslında zayıflar yani ama yine de çok şükür 😂
Edabykl Nihan6 evet dogru benim eltimin 7.ayinda küçük cikmisti 8 ve 9.ayda tam çıkmıştı 😂 Ben 19+5 im karnim baya çıktı 😂🙈
FatmaNur_27 Nihan6 evet doğru 6. Aya kadar hiç göbeğim yoktu ama sonradan az da olsa çıktı 8 deyim 4. 5 aylık gibi duruyor