Arzz Kizilkafaa aynı seninkine benzeyen bebek resmi var ekranimda ama eşimde kızıl saçlı renkli gözlü
Kizilkafaa Arzz Benim eşim kızıl gözleri ela, inşallah ona çeker diyorum. Kız senin bence kesin böyle olur, eşin renkli gözlüymüş bide 🙏🏻
Arzz Kizilkafaa aynen ben esmere yakın kumralim kahverengi gözlü eşim kızıl yeşil gözlü çok merak ediyorum cimcimeyi bu yüzden
Nur22Elif Hamileliğim boyunca annemi hiç görmedim ağzı burnu aynı annem, gözler kirpikler babası. Şimdi de bol bol kızıma bakıyorum. 🥰 gözüme daha bi şirin görünüyor nedense. 😅
Sehrbnon12 Kizilkafaa canım resim falan bakmıyorum ama sürekli eşimi izliyorum eşim baya yakısıklı kumral daha 23 yasında erken baba olucak ve babalarına benzesin istiyorum ikizler benim çift yumurta yani kız da olsa erkek de olsa babaları gibi tatlı güzel olsunlar ayy benim hormonlardan mı bilmiyorum tekrar tekrar aşık oluyorum kocama yaa 😂😂
Kizilkafaa Sehrbnon12 Kız Maşallah de, en kötü gününüz böyle olsun hep mutlu olun. Sende cok güzelsindir eminim. ❤️
Sehrbnon12 Kizilkafaa yaa yerim cok tesekkur ederim valla kac gundur annemlerdeyim bide 2 aylık hamileyim iş vs yapmamak için geldim eşimi cok özledim hemen gitmek istiyorum kavuşmak istiyorum yaa ahahja
annesinin_beybisi Kizilkafaa inanmıyorum ama instragramda bir bebek var adı doğa ona aşığım sürekli resimlerine bakıyorum bakmayınca özlüyorum 🤭 insallah bebeğim onun kadar tatlı olur😸
Merve201119 Kizilkafaa iki hamileligimdede aynada kendime çok baktım ama cocuklarimi benle alakaları yok😁😁