Yenianneyimmm Melekdinc ben 18 haftalığım ve evet hareketleri hissediyorum miniğimin 5 kilo aldım 😁☺️52 kiloyum şuan
Caglaaa Melekdinc 3 kilo aldım haraketlerini de iki haftadır hissediyorum son bir haftadır çok daha belli olmaya başladı hele bacaklarımı uzatınca yada çikolata muz yiyince içimde canavar var sanki durmuyor 😊
Limpid 4 kilo aldım ama hıssedemiyorum yada ayırt edemıyorum haftaya kontrolum bakalım drum ne dıyecek ? Sız hıssedıyormusunuz?
Melekdinc Limpid Bende hissediyorum ama en son 4 hafta once gitmistim doktora soramadim tam net olmadigi bebek hareketimi bilemiyorum
Limpid Melekdinc kişiye göre degısıyor demekki bizimkiler uyusuk olucak herhalde 😬 bnm ikiz birde 😬 aman saglıklı olsunlarda
Melekdinc Caglaaa Masallah miniginize 😍 distanda belli oluyo mu peki hareketler elinizle hissedebiliyo musunuz
Caglaaa Melekdinc oluyor canım dıştanda belli böyle balon patlaması gibi oluyor elini koyanda anlıyor
Caglaaa Melekdinc herkesin bir değilmiş canım 22 kadar zamanı var diyorlar birde benımki babası yanıma gelince çok oynuyor anlıyor bebekler sizde eşinizle yan yana oturun akşamları çikolata yiyin yakın zamanda hissedersiniz elinizlede 😊