MinikAdamim_ve_annesi Kızlarr bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendik inşallah bi oğlumuz olucak ama isim konusunda öyle kararsızız ki çok beğendim içime sinen bi isim bulamadım daha yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰
minikkusummm MinikAdamim_ve_annesi biz Aras koyduk ☺️ Ama Emir, Mert, Koray, Ayaz ve Anılda hosuma gidiyor ❤️
Maviii MinikAdamim_ve_annesi ilk oğlumun adı Hüseyin Mert, ikinci oğlumun adı da Yiğit Turan olacak nasipse. biz genelde Mert diyoruz mesela kulağa hoş geliyor Mert yiğit tek isim de düşünebilirsiniz
Gokce_21 MinikAdamim_ve_annesi yegenlerimim ismini yazayım belki begenıp koymak ısteyen olur.Kutluhan mehmet-Kutay pars-Kubilay Korkut
vesilece MinikAdamim_ve_annesi bizde burdaki önerilerden Atlası seçtik ve gezen bi çiftiz cuk oturdu 🥰🥰💙 onun dışında çelebi pars fersah da beğeniyorum
MinikAdamim_ve_annesi vesilece Merveberill Benimde ekime kadar vaktim var ama cinsiyeti öğrenir öğrenmez aklıma gelen ilk şey ismi ne olucak oldu umarım hemen bulup onlara isimleriyle hitap ederiz ben şimdilik minik adamım diyorum ☺️
Merveberill MinikAdamim_ve_annesi inşallah canım eylüle kadar vaktim var ama biran önce bi isim seçmek istiyorum 🥰
Black00 MinikAdamim_ve_annesi Bende çok beğeniyorum canım saygı duyulan büyük bir kimseden gelen iyilik demek anlamı da çok hoş bence hemde modern bi isim🌼