Smyye1B Denizyldzm 28ci haftadan beri tekmeleri midem de doktorumuzda doğum pozisyonunda olduğunu söylüyor. Sanırım tekme ile anlaşılır😇
ipekveannesi Denizyldzm Çarşamba günü kontrolüm vardı bebeğim dönmüş. Anlamıştım aslında tekmelerini göğsümün altında hissediyorum ve aşağı inanılmaz baskı hissediyorum. Ben bu şekilde anladım
Nur123aa Denizyldzm yürümede baya zorluk yaşadım gören herkes karnın aşağı inmiş demeye başlamıştı eğilip kalkmak zor geliyor sanki her an dogurcak gibi kasık bölgem çok şiş ben anlamıştım kontrole gittiğimde doktorda söyledi 29 hafta da asagidaydi oğlum
Deletedmom_110 Smyye1B ya bende öyle hissediyorum bir haftadır ve şu an 30. Haftadadayiz döndü demek ki haftaya kontrolüm var ay merak ediyorum 😊
Denizyldzm Nill2 ama hıçkırık benim hep aşağıda bebek geçen hftalarda makat gelşi demişti doktor bugün bnde tam rahim üstünde hissettim de ondan sixin doktor aşağıda mı dedi tahmin mi
Denizyldzm ipekveannesi bende aşağıda bi baskı hissediyorum ama tekmeler bazen yanda bazen aşağıda dönüyor mu acaba sürekli
Betulsen34 Denizyldzm bende yanda hissediyorum surekli ama bas asagi pozisyonda. Vav seklinde oluyor ya insan anne rahminde ondan dolayi oldugunu dusunuyorum
Nill2 Denizyldzm Dün kontrolüm vardı kafası aşağıdaydı. Bayadırda öyle. Gün içinde çook dönüyolardır gerçi. Bende hıçkırığı hiç yukarda hissetmedim hep aşağıda.
Gmz81 29+2 de bugün kontrole gittim doktorum bebeğin doğum pozisyonunda olduğunu söyledi.Başı aşağıdaymış.Arada sağ göğüs kafesimde şiddetli ağrı oluyor tekmeleri de yukarda hissediyorum.
Yigitegeninannesi Gmz81 bu şekilde olunca kafası aşağıda oluyor yani benim de tekmeleri sağ tarafimda ve hep ustte
Nur123aa Denizyldzm yok canım doktorum herhangi bişey söylemedi kimi bebek erken döner dedi ki bebek son anda döner dedi
svdkznc Denizyldzm tekmeleri gögüsümün altında hissediyorum bariz şekilde, benim de 32. Haftadan sonra döndü🥲💖
Hilalya35 Ayakları asagıda olunca vajınanda cok agrı ve baskı oluyor baş gelişte daha rahat oluyorsun