asilannesii Sevinmeli miyim bilmiyorum ama galiba ben hamileyim😭❣️ İki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti ayın 7 sinde bugun 6. günüm ve az önce test yaptım böyle cıktı 🧿🧿🧿https://resimyukle.io/r/fOWwYWSKI7
Dilaraaasrcc asilannesii evet canım var gibi duruyor ve daha çok yeni olduğu için böyle çıkmış bence bir hafta bekle ve tekrarla testi inşallah hamilesindir 😘
bebek3535 asilannesii Yaa tebrik ederim 🥰 Hamilesiniz bi kan testi verip beta hcg takibi yapın daha çok yeni maşallah 🧿
QUEEN088 bhrey Hakiketen doğru söyledin.Kaç defa böyle yorumlar gördüm sinir oldum.Hiçmi vicdanınız yok.cevap bildirmeseler daha güzel olur
asilannesii QUEEN088 ilaydaelcinn_1 Yenianna Dilaraaasrcc bhrey Boşverin muhattap olmayın Allahıma havale ediyorum🤲🏻
Yenianna seldakocaturk kaçtır karşıma çıkıyorsun pardonda bu şekilde negatif enerji vermek sana ne kazandırıyor değilse bile böyle söylenmez artı balgibi de gebe
QUEEN088 seldakocaturk Azcık vicdan güzel şey.Orda çizgi var gözüküyo.Yok demen çok kötü.Mutluluğun bizle paylaşmış siz napiyosunuz..
Alparslaninannesii QUEEN088 kizlar bu kisi 12 dk önce katılmış bu uygulamaya ve attığı yorumlar hep böyle
ilaydaelcinn_1 asilannesii Ne demek muhattap olmayın kuzum ya gerizekalı 15 dakika önce katılmış, nedir ne değildir belli değil yaptığı yorumlar desen öyle. Haddini bilecek, ona göre konuşacak. Sen üzülme de takılma da.. 🌸
Dilaraaasrcc asilannesii hep bir olup bu hesabı şikayet edelim ben ettim ne olduğu belli değil 16 dakika önce katılmış ve erkek olmasından şüpheleniyorum ben şikayet ettim
Cennet-Kokulum seldakocaturk Rabbim o kötü kalbinize vicdan, merhamet versin. Gerçekten çok kırıcı bir yorum.